Altay Bayındır sezonu kapatmadı!

17.04.2021 - 20:23 | Son Güncellenme: 17.04.2021 - 20:45

Fenerbahçe, Altay Bayındır'dan gelen sakatlık haberiyle sarsılmıştı. Peki Altay Bayındır kaç maç kaçıracak, sakatlığı ne zaman atlatacak? İşte son bilgiler...

Altay Bayındır sezonu kapatmadı!

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Bu sezon Fenerbahçe kalesinde yaptığı başarılı kurtarışlarla takımının şampiyonluk mücadelesi yapmasında büyük katkısı bulunan Altay Bayındır, yaşadığı şanssızlık sonucu bileğini kırdı.

 

Fenerbahçe'den yapılan yapılan açıklamada, ''Kalecimiz Altay Bayındır, dün gerçekleşen antrenmanın şut çalışması sırasında el bileği travması geçirmiştir. yapılan kontrol ve MR sonucunda, kalecimizin el bileği skafoid kemiğinde kırık saptanmış olup ameliyat olmasına karar verilmiştir'' denildi.

Altay Bayındır'ın sakatlığı ne kadar sürecek?

İlk gelen haberlere göre bileğinden ameliyat edilecek başarılı kalecinin sezonu kapattığı bildirilmişti. Ancak Ajansspor'un ulaştığı kaynaklara göre Altay Bayındır beklenenden önce sahalara dönebilir.

 

Altay Bayındır'ın bileği kırıldı!

Altay Bayındır'ın ameliyattan 3 hafta sonra çalışmalara başlayabileceği belirtiliyor. Oyuncunun 12 Mayıs haftasına denk gelen ligin son maçı Kayserispor deplasmanında tekrar forma giymeyi hedeflediği vurgulanıyor. Eğer tedavide bir aksilik çıkmazsa Altay Bayındır, Şenol Güneş'in tercih etmesi durumunda Avrupa Şampiyonası'na katılacak A Milli Takım kadrosunda da yer alabilecek.

Altay Bayındır ligde kaçıracağı maçlar şöyle:

  • Başakşehir-Fenerbahçe
  • Fenerbahçe- Kasımpaşa
  • Alanyaspor-Fenerbahçe
  • Fenerbahçe-Erzurumspor
  • Ankaragücü-Fenerbahçe
  • Fenerbahçe-Sivasspor

Altay Bayındır'ın Fenerbahçe'deki performansı

Altay Bayındır, Fenerbahçe formasıyla 69 maça çıktı. Bu karşılaşmaların 17'sinde kalesini gole kapamayı başardı, 80 kez topu ağlarında gördü.
 

Avrupa kulüpleri tarafından da ilgiyle takip edilen Altay Bayındır bu sezon 32 karşılaşmada forma giyerken kalesinde 30 gol gördü. Genç file bekçisi, 10 mücadelede ise kalesini gole kapattı.

 

Altay Bayındır bu sezon Fenerbahçe'nin deplasmanda Denizlispor'u 2-0, Hatayspor'u 2-1 ve Karagümrük'ü 2-1 mağlup ettiği karşılaşmalar başta olmak üzere aldığı 3 puanlarda büyük pay sahibi oldu.

Öte yandan Altay Bayındır'ın Fenerbahçe antrenmanındaki eli bandajlı görüntüsü de objektiflere yansıdı.

Senin için hazırladığımız haberler