Altay oyuncuları Başakşehir maçını değerlendirdi

26.11.2021 - 22:42 | Son Güncellenme: 26.11.2021 - 22:46

Süper Lig 14. haftasında Başakşehir deplasmanına konuk olan ve 0-0 berabare kalan Altay'da futbolcular maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Altay oyuncuları Başakşehir maçını değerlendirdi

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Altay deplasmanda karşılaştığı Başakşehir ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrasında Altay oyuncuları açıklamalarda bulundu.

Altay'ın kalevisi Lis maçtan hemen sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Lis,  ''Okaka ile karşı karşıya kaldığım pozisyonda gole engel olduğum için mutluyum. Daha sonra biraz daha iyi oynadık. Bugün ben takımıma yardımcı olabildiğim için çok mutluyum. Başakşehir gerçekten çok iyi bir takım. Hocamız bizi iyi çalıştırdı, güzel taktik verdi. Biz de bugün kompakt oynadık. İyi mücadele ettik. Bugün yenemedik belki ama yenilmedik de. Burada bir puan almak da önemliydi.'' yorumlarını yaptı.
 

Altay'ın genç forvet oyuncusu Kazımcan Karataş, Başakşehir maçından hemen sonra yayıncı kuruluşuna değerlendirmelerde bulundu. Kazımcan, ''Süper Lig’de 3. maçım ama bu kadar heyecanlanmamıştım. Çünkü Mustafa hocam bana ilk kez 11’de şans verdi. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Umarım hocamı da camiayı da abilerimi de mutlu etmişimdir. Çok iyi mücadele ettik. İyi bir takım vardı karşımızda. 3 puan alamıyorsak 1 puan alalım diye konuşmuştuk. Bu bir puan önemliydi burada. İnşallah önümüzdeki haftalarda 3 puanı da alırız.'' yorumlarını yaptı.
 

Senin için hazırladığımız haberler