Ajansspor

Altay üvey evlat mı?

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

PTT 1. Ligi'ne yükselen Göztepe'ye de 500 bin TL vermesi, tarihinin en zor günlerini yaşayan Altaylıların, "Biz üvey evlat mıyız" yorumlarına sebep oldu.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 43 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Altay üvey evlat mı?
Altay üvey evlat mı?

Altay üvey evlat mı?

İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin, 2014-15 sezonunda basketbolda Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan Pınar Karşıyaka'ya yaptığı 500 bin TL yardımın ardından PTT 1. Ligi'ne yükselen Göztepe'ye de 500 bin TL vermesi, tarihinin en zor günlerini yaşayan Altaylıların, "Biz üvey evlat mıyız" yorumlarına sebep oldu.

Spor Toto 3'üncü Lig'e 18.5 milyon TL toplam borç yüküyle düşen ve başkan adayı bulamayan siyah beyazlılar, yapılması gereken acil ödemeler için Büyükşehir Belediyesi'ne çağrıda bulundu.

Genel Kurul Divanı Başkanı Cihangir Marmara, Karşıyaka ve Göztepe'nin başarıları nedeniyle ödüllendirilmelerini anladıklarını, ancak Altay'ın sporcu yetiştiren sosyal bir görevi olduğunu ifade ederek, "Biz de İzmir takımıyız, Büyükşehir Belediyesi sadece iyi günde yanımızda olmamalı. Kötü günde desteğe daha çok ihtiyacımız var. Kulübümüz sancılı bir süreçten geçiyor. Elektrik borcumuzu ödedik ancak personelimizin maaşlarını yatıramadık. Sesimize kulak vereceklerine inanıyoruz" diye konuştu.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...