Altay'da istifa çağrılarına rest

28.11.2017 - 11:23 | Son Güncellenme: 28.11.2017 - 11:23

Altay'da istifa sesleri teknik direktör Cüneyt Biçer için yükseldi... İki farklı öne geçtiği Bugsaş’la 3-3 berabere kalan Altay’da istifa seslerine teknik direktör Biçer’den de jet yanıt geldi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 3-3 biten Bugsaş maçı sonrası bazı taraftarların istifaya davet ettiği Altay Teknik Direktörü Cüneyt Biçer'den yanıt geldi. Liderin 2 puan gerisinde 2. sıradaki Altay'da Biçer, "1995'te bir kere (Git) dediler, gittim. Oyuncuydum, ağzımı açmadan gittim. 21 yıl sonra teknik direktör olarak döndüğüm Altay'a zarar vermem. Yönetimle, futbolcularla oturup konuşacağız. Eğer yaptığımız işler gerçekten ayrılmamızı gerektiriyorsa, sorun bizden kaynaklıysa hiç düşünmem yine giderim" dedi. "Bulunduğumuz yere bakılırsa (istifa) diye bağırılacak bir durumun olduğunu düşünmüyorum" diyen Biçer şöyle konuştu: "Altay'a 1 yıldır büyük emek veriyoruz. Geldiğimiz günden beri en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Taraftar daha iyisini istiyor, buna da saygı duyuyoruz. Neden bu tepkiye maruz kaldık, bunu iyi düşünmeliyiz. Sezon başında (İlk yarıyı zirvenin 1-2 puan altında ilk 2'de bitireceğiz) dense kimse hayır demezdi"

Altay'da kalan 3 maçta liderlik hesapları

Altay Sportif Direktörü Özden Töraydın, 3-3 biten Bugsaş maçının ardından "Sabırlı ve sakin olacağız" açıklamasını yaptı. Kalan 3 maçın da kazanılması halinde Altay'ın ilk yarıyı lider bitireceğini belirten Töraydın, "Bugsaş maçını çok iyi analiz edeceğiz. Eksiklikler bulunacaktır. Teknik kadromuzla her şeyi konuşacağız. Ama şu anda herhangi bir radikal karar aşamasında değiliz. Kalan 3 maça motive olmak zorundayız. Bu konuda tüm camiamızın ve taraftarımızın desteğini bekliyoruz." mesajını verdi.

(Yeni Asır)

Senin için hazırladığımız haberler