Altay'da Mustafa Denizli gitti! İşte en güçlü iki aday...

Ali Bozkurt
13.01.2022 - 18:51 | Son Güncellenme: 14.01.2022 - 09:00

Süper Lig takımı Altay'da sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Mustafa Denizli ile yolların ayrıldı. İzmir ekibinde yeni hoca olarak iki aday ön plana çıktı! İşte detaylar...

Altay'da Mustafa Denizli gitti! İşte en güçlü iki aday...

Salim MANAV - AJANSSPOR

Süper Lig ekibi Altay'da üst üste alınan kötü sonuçların ardından başkan Özgür Ekmekçioğlu, teknik direktör Mustafa Denizli ile toplantı yaptı.Toplantı sonucunda Denizli ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı.

İşte Altay'ın hoca adayları

 Mustafa Denizli ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Altay, teknik direktörlük görevi için Yalçın Koşukavak ile prensipte anlaştı. Herhangi bir aksilik olduğu takdirde Çağdaş Atan ile görüşülecek. İzmir temsilcisinde bir diğer adaylar arasında ise Tayfur Havutçu yer alıyor.

Stadyuma ismi verildi

Altay'ın yaşayan efsanesi olan Mustafa Denizli geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı takımı 1. Lig'den Süper Lig'e çıkarmış ve Denizli'nin ismi geçtiğimiz aylarda yenilenen Alsancak Stadyumu'na verilmişti.

Mustafa Denizli ayrılık sonrası ilk açıklamasını yaptı. Tecrübeli teknik adam, "Başkanımız bu şartlarda yola devam etmememin daha uygun olacağını söyledi. 1-2 transfer yapabilirsek, bu durumu aşabileceğimizi belirttim. Bunu da aşabiliriz dediysem de değişen bir şey olmadı. Bir-iki defa daha görüştük ve sonuç değişmedi."  ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler