Altay'da sportif direktör İbrahim Akın oldu

10.02.2021 - 23:41 | Son Güncellenme: 11.02.2021 - 00:55

Altay'da sportif direktörlük görevine İbrahim Akın getirildi

Altay'da sportif direktör İbrahim Akın oldu

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'ın yeni sportif direktörü İbrahim Akın oldu.

Kulüpten yapılan açıklamada, altyapıdan yetişen, 2. ve 3. lig şampiyonluklarında katkısı bulunan İbrahim Akın'ın sportif direktörlük görevine getirildiği belirtildi.

2019 yılında futbolu bırakır bırakmaz İzmir kulübünde altyapı direktörü görevine getirilen Akın, 2021 ocak ayında yaptığı açıklamada, altyapı direktörlüğü görevinden yönetim kurulu kararı ile 1,5 ay önce uzaklaştırıldığını tesadüfen karşısına çıkan bir belge ile öğrendiğini, Altay Yönetim Kurulu’nun bu kararlarını paylaşma gereği bile duymadığını açıklamıştı.

İbrahim Akın yine aynı açıklamada, yaklaşık 6 ay önce bir yönetici tarafından kendisine sunulan sportif direktörlük görevini kabul ettiğini, ancak geçen sürede kimsenin kendisiyle temasa geçmediğini aktarmıştı.

Akın’ın iddialarına cevap veren Altay Kulübü ise, genç futbol adamına kulüp ve yönetim kurulu tarafından herhangi bir evrak verilmediğini belirtirken, “İbrahim Akın'ın yönetim kurulumuz ve başkanımız dahil kimseyle görüşmediğini üstelik bir senedir de kulübe gelmediğini dile getirmek istiyoruz. Pandemi sebebiyle futbol altyapı takımlarımızın bir süredir faaliyetlerini durduğunu, kendisinin buna rağmen konuyla ilgili fikir alışverişinde bulunmak için dahil kulübe gelmediğini de belirtmek istiyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler