Altay'dan transfer açıklaması: Cenk Özkaçar'a teklif var!

20.05.2020 - 20:18 | Son Güncellenme: 20.05.2020 - 20:19

Son dakika transfer haberleri... Altay'ın genç futbolcusu Cenk Özkaçar Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ın radarında. Peki, Fenerbahçe Cenk Özkaçar için Altay'a resmi teklifte bulundu mu? Trabzonspor'un da girişimi olduğu söylenmişti. İşte tüm detaylar...

Altay’ın genç stoperi Cenk Özkaçar’a Süper Lig’in yanısıra Avrupa takımlarından da teklifler geldiği açıklandı. Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Hilmi Bozok, transfer sezonu öncesinde genç oyuncularına gelen teklifler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig'den 6 takım istiyor!

Altay’da ortaya koyduğu futbolla dikkatleri çeken 2000 doğumlu oyuncu için Süper Lig’den 6 takımın Avrupa’dan da İngiltere, İtalya, Almanya ve Fransa’dan bazı takımların takip ettiğini ifade eden Bozok, “Şu anda biz sadece Süper Lig’e konsantre olmuş durumdayız. Genç stoperimizin kulübümüzle sözleşmesi de devam ediyor. Kendisi Altay’da olmaktan dolayı da çok mutlu. Şu anda gelen teklifler olsa da bunu şimdilik sezon sonuna bıraktık. Lig bittikten sonra gelen teklifleri tekrar masaya yatıracağız. Cenk’in gelişimi ve Altay’ın menfaatleri doğrultusunda en iyi kararı vereceğiz”

Cenk Özkaçar: En büyük hayalim Altay forması ile Süper Lig

Nisan ayında Altay TV’nin Instagram canlı yayınına katılan genç oyuncu, kariyeri hedefi hakkında da şunları ifade etmişti: “Ümit Milli Takımlara çağrıldım. Hedefim Altay forması ile Süper Lig’de forma giymek ve sonrasında A Milli Takım forması giymek”

Cenk Özkaçar kimdir?

Futbola İzmir’de başlayan Cenk Özkaçar, 2000 yılında İzmir'de doğdu. Sol ayaklı stoper sahada fizik gücünü iyi kullanması ile de dikkat çekiyor. Bu sezon 9 maçta görev alan genç oyuncu, 469 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler