"Alves ve Kjaer'i dövmüş..."

30.09.2015 - 07:35 | Son Güncellenme: 30.09.2015 - 07:35

Mario Gomez’in menajeri Uli Feber, Fenerbahçe derbisinde attığı 2 golle Beşiktaş’ı zafere uçaran Alman yıldız için çarpıcı ifadeler kullandı.

Mario Gomez’in menajeri Uli Feber, Fenerbahçe derbisinde attığı 2 golle Kartal’ı zafere uçaran Alman yıldız için çarpıcı ifadeler kullandı.

Yönetici Umut Güner’in tavsiyesiyle ilk kez Beşiktaş’ın gündemine gelen Gomez’in derbideki performansını siyah-beyazlılara değerlendiren menajer Feber’in, “Mario’nun en büyük özelliği kendisini tutan stoperleri yormasıdır. Fenerbahçe maçında Kjaer ile Alves’i adeta dövmüş gibi yordu. Beşiktaş’a gelmesi onun açısından çok iyi oldu. Mario’ya ne kadar pozisyon yaratılırsa, Beşiktaş’ın o kadar gol bulma şansı vardır” yorumunu yaptığı vurgulandı.

Uli Feber’e hak veren Beşiktaşlı yöneticilerin ise “Derbide 2 net pozisyon buldu, 2’sini de gol yaptı. Başakşehir maçında 3 kez pozisyona girdi ve 2 gol attı. Gomez’i ceza sahasında topla buluşturmak çok önemli. Bu performansını devam ettirirse kendisine Alman milli takımının kapıları yeniden açılacaktır” ifadelerini kullandıkları kaydedildi.

Yeni Klose olabilir

Fenerbahçe derbisinin kahramanı Mario Gomez, Alman medyasının gündeminden düşmüyor. Panzerlerin teknik patronu Joachim Löw’ün, performansından memnun olduğu Beşiktaşlı golcüyü, EURO 2016 finallerinde kullanmayı düşündüğü belirtildi.

Alman basınında yer alan haberde, mevcut kadroda merkez forvet olarak yalnızca Max Kruse’nin yer almasının Löw’ü bir alternatif arayışına yönelttiği yazıldı. Her büyük şampiyonada Miroslav Klose’nin tecrübesini kullanan Löw’ün, Fransa’da düzenlenecek turnuvada da 30 yaşındaki Mario Gomez’i koz olarak sahaya sürebileceği vurgulandı.

EURO 2008, 2010 Dünya Kupası ve EURO 2012 kadrolarında yer alan Gomez, Klose’nin gölgesinde kalmış ve 2014 Dünya Kupası’nı da sakatlığı nedeniyle kaçırmıştı.

Milliyet

Senin için hazırladığımız haberler