Amed Sportif’de kamp devam ediyor

26.07.2018 - 18:28 | Son Güncellenme: 26.07.2018 - 18:28

TFF 2. Lig Beyaz Grup Takımlarından Amed Sportif Faaliyetlerin Kocaeli Kartepe’deki yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

Şu ana kadar iç transferde Ercan Çapar, Sıddık İstemi, Oğuz Çetinkaya, Erdi Yokuşlu, Mansur Çalar, Ferat Yaşar, Salih Demircan, Serkan İpek, Rıdvan Okuş gibi isimlerle yeniden anlaştı. Okan Dernek, Muhammet Yılmaz, Timur Kosovalı, Zülküf Özer, Cumhur Yılmaztürk, Burak Taşdemir, İbrahim Sürgülü gibi isimler takımdan ayrıldı. Geçen sezon Halide Edip Adıvarspor’da kiralık oynayan Emre Tekin, Amed Sportif Faaliyetler’e geri döndü.

Amed Sportif Faaliyetler, dış transferde Zonguldak Kömürspor’dan Hasan Küçük ve Volkan Geyik, Gümüşhanespor’dan Yiğitcan Gölboyu ve Tokatspor’dan Nezir Özer’i transfer etti. Devam eden kamp çalışmalarına Bağlar Belediyespor’dan Demhat Yılmaz ve Seyit Gazanfer, Amed Sportif Faaliliyetler genç takımlarından Baran, Suat ve Ömer katılıyor.
Amed Sportif’in futbolcu seçmelerine katılan genç isimlerden ise Umut Zengin beğenildi ve teknik heyetin kararıyla Kartepe’deki kamp kadrosuna dahil edildi. Amed Sportif’de teknik heyette yer alacak antrenörler netleşti. Sertaç Küçükbayrak’ın yardımcılıklarını uzun yıllar beraber çalıştığı Harun Kılıç’ın yanı sıra Erganispor’un eski teknik patronu Şadan Üzülmez yapacak. Kaleci antrenörü olarak ise Selahattin Ekinci görev yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler