Amigolar maça alınmış!

09.10.2020 - 22:21 | Son Güncellenme: 10.10.2020 - 10:09

Yeni Malatyaspor - Antalyaspor maçında talimatnameye aykırı olarak tribünlere taraftar alındığı iddiasında yeni gelişmeler yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun, konunun incelenmeye devam edildiğini açıklamasının ardından ortaya çıkan belgeler, Antalyaspor'un haklılığını ortaya koydu.

Amigolar maça alınmış!

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR

Süper Lig'de oynanan Yeni Malatyaspor - Antalyaspor karşılaşmasında pandemi talimatnamesine aykırı olarak taraftarın alındığı iddiaları haftaya damgasını vurdu. 

Antalyaspor Kulübü, ev sahibi ekibin amigolarının akredite edilerek tribüne alındığını ve maç boyunca oyuna müdahalede bulunduklarını iddia etti. Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ise bu iddialara karşılık Radyospor'a bağlanarak amigoların tribünlere alınmasının söz konusu olmadığını duyurdu. 

Yaşanan gelişmelerin ardından konuyu değerlendirmeye alan Türkiye Futbol Federasyonu; Turgay Yıldırım, Mehmet Temur, Adem Sevinçhan, Yusuf Boran, Murat Alpay, Vahap Alagöz, Yakup Kop, Mehmet Güngör, Murat Kanat ve Hakan Güler'in Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı.  PFDK ise konuyla ilgili olarak, "Yeni Malatyaspor - Antalyaspor Süper Lig müsabakasında, yaşanan disiplin ihlalleri nedeniyle ek bilgi ve belge talep edildiğinden dosyanın incelenmesinin devamına karar verilmiştir" açıklamasında bulundu.

Sosyal medya hesapları gerçeği ortaya çıkardı

Yapılan sevkle ilgili henüz karar alınmazken, adı geçen isimlerin sosyal medya hesapları incelendiğinde ortaya çıkanlar ise Antalyaspor Kulübü'nün açıklamalarının paralelinde oldu.

Adem Sevinçhan, Mehmet Temur, Murat Alpay, Yakup Kop ve Yusuf Boran'ın taraftar grubu üyeleri, Mehmet Güngör'ün de kebap dükkanı işletmecisi olduğu sosyal medya hesaplarına bakıldığında ortaya çıktı. 

Senin için hazırladığımız haberler