Anadolu Efes’in Rodrigue Beaubois, Virtus Bologna maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
26.11.2022 - 00:56 | Son Güncellenme: 26.11.2022 - 01:03

THY EuroLeague'in 10. haftasında Anadolu Efes’in Fransız skoreri Rodrigue Beaubois, Virtus Bologna maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Anadolu Efes’in Rodrigue Beaubois, Virtus Bologna maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Turkish Airlines EuroLeague normal sezonunun 10. hafta karşılaşmasında temsilcimiz Anadolu Efes, deplasmanda karşılaştığı Virtus Bologna’yı mağlup etti ve ligde üst üste 3. galibiyetini aldı.

Karşılaşmada 19 sayı, 8 ribaund, 2 asist ve 30 verimlilik puanıyla maçın yıldızı seçilen Rodrigue Beaubois, açıklamalarda bulundu.

"Pes etmeyeceklerini biliyorduk"

Maçın başından sonuna kadar takım halinde hareket ettiklerini dile getiren Anadolu Efes’in Fransız skoreri Rodrigue Beaubois “Gerçekten çok zor bir maç oldu. Rakibimiz Virtus Bologna’nın kendi seyircisi önünde asla pes etmeyeceğini biliyorduk, biz de rakibimize sürpriz yapmak istedik. Maçın başından sonuna kadar takım halinde hareket ettik. Savunmada da sert oynayarak kazanmayı başardık." dedi.

"İki takım da iniş çıkışlar yaşadı"

Beaubois "Çok yoğun bir karşılaşma oldu, iki takım da maç içerisinde iniş çıkışlar yaşadı. Yine de son bölümü daha iyi oynayan taraf bizdik ve kazanmayı hak ettik.” dedi.

Will Clyburn: "Koç bize çok fazla özgürlük tanıyor"

Maçta 21 sayı, 7 ribaund, 4 asistle oynayan Will Clyburn ise şu ifadeleri kullandı:

"İnişler çıkışlar oldu. Bazen çok iyi şut atabiliyorsunuz. Bazen atamayabiliyorsunuz, o anlarda sürekli mücadeleyi sürdürmelisiniz. Koç bize çok fazla özgürlük tanıyor ve yetenekli bir takımız. Herkes ikinci yarıda çok kritik şutlar soktu."

Senin için hazırladığımız haberler