Anakonda milli takımda döktürdü!

10.06.2021 - 23:56 | Son Güncellenme: 11.06.2021 - 01:36

Galatasaray’ın yıldızı Mostafa Mohamed, Mısır U23 takımının Güney Afrika ile oynadığı maçta 2 gol birden attı. İşte detaylar…

Anakonda milli takımda döktürdü!

AJANSSPOR-HABER

Devre arası geldiği Galatasaray’da çok geçmeden kalitesini gösterip taraftarların sevgilisi haline gelen Mostafa Mohamed milli takımında da parlıyor. Sezonun tamamlanması ile Tokyo Olimpiyatları’nda mücadele edecek Mısır U23 takımının kampına giden forvet burada da adından söz ettiriyor. 

2 gol de Mohamed'den

Mısır’ın Güney Afrika U23 takımı ile oynadığı hazırlık maçında forma giyen 'Anakonda' lakaplı futbolcu mücadeleye tek başına damga vurdu. Karşılaşma Mostafa Mohamed’in 18 ve 54. dakikalarda attığı gollerle 2-0 Mısır lehine sonuçlandı. 

Maçın oyuncusu seçildi

Yıldız futbolcu ilk golü kafayla ikincisini ise rakip savunmanın arkasına sarkarak attı. 83 dakika sahada kalan Mohamed bu performansıyla maçın oyuncusu seçildi.   

Mısır'dan Galatasaray'ı sevindiren haber

Mısır Olimpiyat takımının teknik direktörü Shawky Gharib, Galatasaray'dan Fatih Terim'in talebi üzerine golcü Mostafa Mohamed'in Tokyo’ya götürülmeyeceğini açıklamıştı. Bu durum sezonu erken açacak ve 20 Temmuz’da ilk Şampiyonlar Ligi eleme turu maçına çıkacak sarı kırmızılı taraftarların yüreğine su serpti. 

Bonservisinin alınması bekleniyor

Mohamed Galatasaray ile çıktığı 17 maçta da 9 gol kaydetmişti. Sarı-kırmızılı takımın kiralık olarak renklerine bağladığı futbolcu konusunda kulübü Zamalek’ten satın alma opsiyonu bulunuyor. Cimbom 4 milyon doları ödediği zaman 23 yaşındaki yıldızın bonservisine de sahip olacak.

Böyle giderse talipleri çoğalacak

Galatasaray’daki performansını Mısır U23 Milli Takımı ile kaldığı yerden devam ettiren Mostafa Mohamed ile St Etienne başta olmak üzere Avrupa kulüplerinin de ilgilendiği biliniyor. 

Senin için hazırladığımız haberler