Andros Townsend: "Kasımpaşa'yı sorduğumda zor bir takım olduğunu söylediler"

22.09.2024 - 19:31 | Son Güncellenme: 22.09.2024 - 19:35

Trendyol Süper Lig'de Antalyaspor, deplasmanda Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı. Antalyaspor'da maçın ardından futbolcular açıklamalarda bulundu.

Andros Townsend: "Kasımpaşa'yı sorduğumda zor bir takım olduğunu söylediler"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de Antalyaspor, deplasmanda Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı. Kırmızı-Beyazlılarda maçın ardından Andros Townsend, Kenan Piric ve Veysel Sarı yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Bu 1 puana saygı duymalıyız"

Kasımpaşa 10 kişi kaldıktan sonra ellerinden geleni yapmaları gerektiğini ifade eden Andros Townsend, "Takım arkadaşlarıma maçtan önce Kasımpaşa'yı sorduğumda zor bir takım olduğunu söylediler. Maç 0-0 bitti ancak rakip 10 kişi kaldıktan sonra elimizden geleni yapmalıydık. Bu 1 puana saygı duymalıyız" şeklinde konuştu.

"Rakip kırmızı kart gördükten sonra daha cesur oynamalıydık"

Kenan Piric ise daha cesur oynamaları gerektiğini şu sözlerle açıkladı: "Kurtarışlarım için sadece görevimi yaptığımı söyleyebilirim. Kaleci olarak görevim bu. Rakip kırmızı kart gördükten sonra daha cesur oynamalıydık. Skoru bulmalıydık. Bunu yapamadık."

"Puan aldığımız için mutluyuz"

Antalyaspor'da takım kaptanı Veysel Sarı'nın değerlendirmeleri ise şu şekilde oldu: "Karşılaşma iki takımın lehine de bitebilirdi. Biz ilk yarı biraz durgun oynadık. İkinci yarı mücadeleye hakim olan taraf bizdik. Rakibin 10 kişi kalmasının ardından daha sakin kalabilseydik belki skoru bulurduk ama çok acele oynadık. Ligde her puan önemli. Puan aldığımız için mutluyuz. Daha iyisi olabilir miydi? Her zaman daha iyisi olabilir. Son 10 dakikalık periyotun üzerine çalışıp kendimizi geliştireceğimizi düşünüyorum."

Senin için hazırladığımız haberler