Ankaragücü toplu transfer bombası patlattı! 8 oyuncu...

10.09.2020 - 21:17 | Son Güncellenme: 10.09.2020 - 21:21

Transfer yasağının kalkmasının ardından anlaşılan oyuncuları transfer eden Ankaragücü 8 oyuncu ile anlaştığını açıkladı. 8 oyuncu ile sözleşme imzalayan Ankaragücü, transfer yasağının kalkmasını ile kimleri transfer etti? Hangi oyuncularla anlaştı gibi araştırmalar sürüyor. Luka Adzic, Joseph Paintsil, Erdi Dikmen, Şahverdi Çetin, Atakan Çankaya, Mücahit Can Akçay, Zvonomir Sarlija, Jonathan Bolingi, Assane Diouss kimdir, kaç yaşında ve hangi mevkide oynuyor? İşte tüm detaylar...

Ankaragücü toplu transfer bombası patlattı! 8 oyuncu...

Ankaragücü başkanı Fatih Mert'in sosyal medya hesabından transfer yasağının kalktığını duyurmasıyla birlikte taraftarlar yeni yapılacak transfer duyurularını beklemeye başladı. Transfer yasağının kalkmasından hemen sonra 8 oyuncu ile sözleşme imzalayan Ankaragücü, toplu transfer açıklaması yaparak taraftarlarını heyecanlandırdı. 

Peki Ankaragücü kimleri transfer etti? İşte transfer edilen oyuncular...

Luka Adzic (21, Sol kanat)
Joseph Paintsil (22, Sağ Kanat)
Erdi Dikmen (23, Stoper)
Şahverdi Çetin (20, Orta saha)
Atakan Çankaya (22, Önlibero)
Mücahit Can Akçay (22, Forvet)
Zvonomir Sarlija (24, Stoper)
Jonathan Bolingi (26, Forvet)

 Assane Dioussé (22, Önlibero)

Luka Adzic kimdir ve kaç yaşında?

1998 yılında Sırbistan'da doğan 21 yaşındaki Sol kanat oyuncusu Anderlecht takımında forma giydikten sonra Süper Lig ekibi Ankaragücü'ne transfer oldu.

Joseph Paintsil kimdir ve kaç yaşında

Joseph Paintsil 1998 yılında Gana'ın başkenti Accra'da dünyaya geldi. 1,67 boyundaki futbolcu sol ve sağ kanatta oynayabildiği gibi forvet arkasında da oynayabiliyor. Futbol kariyerine Gana ekibi Tema Youth'ta başlayan Paintsil, Macaristan ekibi Ferencvaros'a kiralandı. 2020-21 sezonunda transfer yasağı kalkan Ankaragücü'ne transfer oldu.

Erdi Dikmen kimdir ve kaç yaşında?

Futbola sol bek olarak Samsunspor alt yapısında başlayan ancak daha sonra uzun boyu ve fiziği nedeniyle stoper oynayan Erdi Dikmen daha önce forma giydiği Keçiörengücü formasıyla gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Bir çok Süper Lig ekibinin transfer listesine giren 1.92 boyundaki sol ayaklı stoper oyuncusu transfer yasağı kalkan Ankaragücü'ne transfer oldu.

 

Şahverdi Çetin kimdir ve kaç yaşında?

Almanya'nın Mainz kentinde 28 Eylül 2000 tarihinde dünyaya gelen Şahverdi Çetin, kariyerine 2012 yılında Almanya'nın Darmstadt, kulübünde başladı. 2018 yılına kadar Frankfurt'un altyapı takımlarında forma giydi. ... Merkez orta saha pozisyonunda oynayan Şahverdi Çetin 82 mücadelede 19 gol 9 asist ile oynadı. 2020-21 sezonunda transfer yasağı kalkan Ankaragücü'ne transfer oldu. Geçen hafta Türkiye'ye gelen Şahverdi Çetin, transfer yasağının kalkmasını bekleyerek yeni takımına transfer oldu.

Atakan Çankaya kimdir, kaç yaşında?

25 Haziran 1998 yılında İzmir'de dünyaya gelen Atakan Çankaya son olarak Osmanlıspor forması giydi.  22 yaşındaki önlibero oyuncusu Ankaragücü'nün transfer yasağı kalkması ile birlikte sözleşme imzaladığını açıkladı. Atakan Çankaya, yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek.

Mücahit Can Akçay kimdir, kaç yaşında?

Mücahit Can Akçay, Konyaspor takımında forvet pozisyonunda görev yapan Türk futbolcudur. Profesyonel kariyerine 2016 yılında Konyaspor kulübünde başladı.  13 Nisan 1998  dünyaya gelen Mücahit Can Akçay, Süper Lig ekibi Ankaragücü'nün transfer yasağı kalmasından sonra Ankaragücü'ne transfer oldu.  22 yaşındaki forvet oyuncusu yeni sezonda Süper Lig'de görev alacak.

Zvonomir Sarlija kimdir kaç yaşında?

Zvonimir Šarlija, 29 Ağustos 1996 yılında  Koprivnica dünyaya geldi. 24 yaşındaki Hırvat futbolcu. defans olarak görev yapıyor. Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa SK'da oynanadıktan sonra bir diğer Süper Lig ekibi Ankaragücü'ne transfer oldu.
 

Jonathan Bolingi kimdir, kaç yaşında?

30 Haziran 1994  yılı Kinşasa, Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde dünyaya gelen, Jonathan Bolingi daha önce  Royal Antwerp takımında forvet olarak görev aldı. 26 yaşındaki hücum oyuncusu transfer yasağı kalkan Ankaragücü'ne transfer oldu.

Assane Diousse kimdir, kaç yaşında?

Assane Diousse, 20 Eylül 1997 yılında Dakar, Senegal'de dünyaya geldi. 1.75 m boyunda olan Senegalli oyuncu orta saha mevkinde görev yapıyor. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu 2020-21 sezonunda transfer yasağı kalkan Ankaragücü'ne transfer oldu.

Senin için hazırladığımız haberler