MKE Ankaragücü Kulübünden Hakem Açıklaması: "Adil Bir Yönetim Bekliyoruz"

İsa Kethüda
06.10.2022 - 20:44 | Son Güncellenme: 06.10.2022 - 22:00

MKE Ankaragücü Kulübünden hakem açıklaması geldi. Yapılan açıklamada, "Geçmiş dönemde yapılan hataların olmayacağı adil bir yönetim bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

MKE Ankaragücü Kulübünden Hakem Açıklaması: "Adil Bir Yönetim Bekliyoruz"

MKE Ankaragücü Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında İstanbulspor ile 8 Ekim Cumartesi günü oynanacak maçta hakemlerden adil yönetim beklediklerini açıkladı.

"Türk hakemlerinin adaletli yönetimi belirleyecektir"

Kulüpten yapılan açıklamada, "Türk futbolunun en önemli sorunu; futbolu yöneten kurumlar ve futbol kulüpleri arasında yaşanan güven problemidir. Sayın Mehmet Büyükekşi'nin başkanlığında, TFF yönetim kurulu, göreve başladığı günden itibaren tüm kurumları ile güven inşa edecek projeleri uygulamaya geçirmeye başlamıştır. MHK'nın 2022-2023 Süper Lig sezonunda hakem atamalarında uyguladığı yapay zeka yöntemini de bu açıdan önemli bir adım olarak görüyoruz. Belirli bir algoritmaya göre gerçekleştirilen hakem atamalarının başarısını, yine sahadaki Türk hakemlerinin adaletli yönetimi belirleyecektir." ifadeleri kullanıldı.

"Adil bir yönetim bekliyoruz"

Açıklamada, "Kulüp hafızamızda verdiği kararlar ile hiç de iyi hatırlamadığımız hakemler de dahil olmak üzere öncelikli görevi saha içinde adaleti sağlamak olan hakemlerimize yönelik güven duygusunu asla yitirmek istemiyoruz. Hafta sonu oynayacağımız müsabakamızda, geçmiş dönemde yapılan hataların olmayacağı adil bir yönetim bekliyoruz." denildi.

İlgini Çekebilir
Flaş iddia | Yıldız oyuncu Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?
Habere Git

Maçın hakemi Yasin Kol

Öte yandan, İstanbulspor ile Ankaragücü arasında oynanacak karşılaşmayı Yasin Kol yönetecek.

Senin için hazırladığımız haberler