Ankaragücü'nden stadyum açıklaması! Eryaman Stadyumu...

03.07.2018 - 00:53 | Son Güncellenme: 02.07.2018 - 21:54

 Ankaragücü basın sözcüsü Tuna Yılmaz burada yaptığı açıklamada, “Sizleri kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğini bitirmek açısından buraya davet ettik. Biliyorsunuz statla ilgili özellikle sosyal medyada bir çok spekilasyon yapıldı. Bizde olayı yerinde görün ve çalışmaların sürdüğünü görün istedik. Stadın bitiş tarihi olarak Eylül 15’den itibaren burada top oynanabileceğini bize söylediler. Ağustosun ilk haftası olarak ligin başlayacağını hesap edersek ligin ilk 3 maçını bu statta kaçırmış olacağız. Onun haricinde burada oyayacağız. Başkanımız Mehmet Yiğiner ve yönetim kurulumuz geçen hafta 19 Mayıs Stadı’nı gezdi. Ankara dışında oynamamızın bize büyük zarar vereceğini yetkililere söyledi. Bunun için maçlarımızın Ankara’da oynanması için girişimlerde bulunuk. Tahminim bu hafta bu sonuçlanır. Çözüm 19 Mayıs Stadı olur. Stadın yıkımı biraz daha geciktirilebilir. Biz 19 Mayıs Stadı’nı gezdik. Stat müdürü Muzaffer bey’de vardı. Muzaffer Bey orada maç oynanabileceğini belirtti. Sadece turnikeler takılacak. Bu da 15 gün de halledebilecek işler. Allah nasip ederse, yetkililerde bize olumlu cevap verirse TSYD maçları ile birlikte Eryaman bitene kadar maçlarımızı 19 Mayıs Stadı’nda oynamayı planlıyoruz.” dedi.

Selim Özyalçın: Şu an hiçbir sıkıntımız yok

Büyükşehir Belediyesi’nden kontrol amiri Selim Özyalçın’da açıklamalarda bulundu, Özyalçın, “Stat şu ana %70 seviyesinde. En kısa zamanda bitecek. Son aşamalara geldik. Hibrit çim imalatı Polatlı’da gerçekleşti ve bitti. Makinası da yurt dışında geliyor. Çatımızın kaplamasına geçeceğiz. Onlarda stada gelmek üzere. Çelik konstrüksiyonumuz tamamen bitti.

Koltuklarımızın siparişi verildi. Montajına başlandı. Koltuklar Ankaragücü için sarı-lacivert olacak. Elektirik mekanik imalatlar son hız devam ediyor. En son çevre düzenlenmesine geçeceğiz. Sona yaklaştık. Tarih vermeyim ama en kısa sürede bitecek. Şu an hiçbir sıkıntımız yok. Hepsini çözdük” ifadelerini kullandı.

SPORANKİ

Senin için hazırladığımız haberler