Ankaragücü'nden transfer yasağı açıklaması

04.01.2020 - 22:09 | Son Güncellenme: 04.01.2020 - 22:09

TFF Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, transfer yasağı ve medyada çıkan haberler ile ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklama şu şekilde:

Son günlerde kulübümüz adına kamuoyunda camiamızı yanıltıcı ve mesnetsiz haberler, yazılı basın ve sosyal medya hesaplarından yayınlanmaktadır.

Yönetim Kurulumuz, göreve geldiği günden bugüne kadar karşılaştığı sorunlarla mücadele etmektedir.Bu sorunlardan birincisi -3 puan silme cezasının kaldırılması, mevcut kadromuzdaki futbolcularımız ve teknik heyetimizin alacaklarının ödenmesi, transfer yasağının kaldırılması ve kulübümüzün yaşamsal faaliyetlerinin devam edebilmesidir. Bu amaçlar doğrultusunda Yönetim Kurulumuz gecesini gündüzüne katarak yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Ancak bizler Yönetim Kurulu olarak bu çalışmaları yaparken medyada çıkan asılsız ve mesnetsiz haberler, yaşadığımız sıkıntılı süreci daha da zora sokmaktadır. Özellikle şunu belirtmek isteriz ki kulübümüzden alacakları bulunan futbol ailesinin, alacaklarının tahsili konusunda kulübümüzün önünü açacak tüm fedakarlıkları karşılıklı olarak yapmalarını talep ediyoruz.

Transfer yasağını açabilmemiz için çok sayıda dosya önümüzde beklemekte ve görüşmelerimiz devam etmektedir. Hedefimiz bu dosyaların geçici olarak değil, kalıcı olarak çözülmesine yöneliktir. Kulübümüzün önümüzdeki yıllarda hak ettiği yerlere gelebilmesi için herkesin üzerine düşen fedakarlığı yapması gerektiğini ifade ediyoruz. Kulübümüz ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında kamuoyunu bilgilendirme adına yetkili kişiler dışında yapılan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini camiamızdan önemle rica ediyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler