Shoya Nakajima'nın kırmızı kartı annesini ağlattı

Feride Kara
17.09.2022 - 22:04 | Son Güncellenme: 17.09.2022 - 23:29

Antalyaspor'lu Shoya Nakajima oyuna girdikten 14 saniye sonra kırmızı kart gördü. Japon futbolcunun oyuna girerken fotoğraflarını çeken annesi gözyaşlarını tutamadı

Shoya Nakajima'nın kırmızı kartı annesini ağlattı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldiği maçı konuk takım 3-0 kazanırken maçta ilginç bir olay yaşandı. 

Kırmızı kart annesini ağlattı

Antalyaspor'un Japon oyuncusu Shoya Nakajima 59. dakikada oyuna girdi. Nakajima'ya destek olmak için tribünlerde bulunan ailesi oyuncunun fotoğraflarını çekti. Ancak Japon oyuncu sadece 30 saniye sonra rakibine sert bir müdahalede bulundu. Önce hakem Ali Palabıyık VAR ekranlarına giderek kırmızı kartı gösterdi. Oyuncunun kırmızı kart görmesi sonrası şok olan ailesi şaşkınlığını gizleyemezken annesi gözyaşlarına hakim olamadı. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'un yıldızı Haji Wright'a milli şok!
Habere Git

En erken kırmızı kart ve gol

 Antalyaspor'a karşı Adana Demirspor'un Faslı yıldızı Younes Belhanda aynı zamanda Süper Lig'in en erken golünü attı.  Belhanda ise 47. saniyedeki golüyle dün gece 59. saniyede Konyaspor ağlarını havalandıran Galatasaraylı Sergio Oliveira'yı geçti. Antalyasporlu Soner Aydoğdu ise 8. dakikada Emre Akbaba'ya yaptığı sert hareketle bu sezonun en erken kırmızı kartını gördü. 

Senin için hazırladığımız haberler