Antalya galibiyeti sonrası Konyasporlu Jose M'Poku'dan maç yorumu

18.12.2021 - 23:08 | Son Güncellenme: 18.12.2021 - 23:10

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Konyaspor, Antalyaspor’u ağırladı. Karşılaşma ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Konyasporlu Jose M'Poku karşılaşmayı yorumladı.

Antalya galibiyeti sonrası Konyasporlu Jose M'Poku'dan maç yorumu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Konyaspor, Antalyaspor’u ağırladı. Karşılaşma ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Müsabaka sonrası Jose M'Poku, Konyaspor TV'ye açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmaya 46. dakikada dahil olan Jose M'poku gol ve asist katkısı veremeden maçı noktaladı.

Konyasporlu Futbolcu Jose M'poku karşılaşmadan hemen sonra yayıncı kuruluşa yorumlarda bulundu. M'poku, ''Bir süredir içeri girdiğimde kendimi 30-45 dakika oynayacak şekilde hazır hissediyorum, şimdi takıma daha çok katkı sağlamaya hazırım. Oyundan oyuna seviyemi de yükseltip takıma desteklerimi sürdürmek istiyorum . İyi bir gruba sahibiz, hocalara sahibiz, iyi bir sezon geçiriyoruz kendi adıma da bakacak olursak, bu yüksek seviyelere ulaştığımda takımımı çok iyi bir şekilde destekleyeceğime inanıyorum, Kazandığımız için çok mutluyuz. Her maç çok zor, üst seviyede mücadele etmek istiyorsanız her maça çok iyi hazırlanmanız gerekiyor önümüzdeki maçlara da bu maça hazırlandığımız gibi çok iyi hazırlanacağız. Hep söylerim taraftarsız futbol futbol değildir, futbolcu olarak taraftarımızın ekstra enerjisini bugün olduğu gibi her maç hissetmek istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler