Antalyaspor - Kayserispor: 4-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
11.03.2023 - 17:48 | Son Güncellenme: 11.03.2023 - 18:15

Süper Lig'de Antalyaspor, Kayserispor karşısında 4-0 kazandı. Goller, Haji Wright (2), Fredy ve Bertuğ Yıldırım'dan geldi. İşte maç sonucu, yazılı özet.

Antalyaspor - Kayserispor: 4-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Antalyaspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Corendon Airlines Park'ta oynanan mücadeleyi ev sahibi Antalyaspor, 4-0 kazanmayı başardı.

2 hafta sonra kazandı

Antalyaspor, Beşiktaş beraberliği ve Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından Antalya'ya döndüğü ilk maçı kazandı. Akdeniz ekibi son galibiyetini de kendi evinde, Gaziantep'e karşı almıştı.

Kayseri'nin serisi bozuldu, toparlanamadı

Kayserispor, 21. haftadaki İstanbulspor galibiyeti ile başlayan seriyi, geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe maçında kaybetmişti. 3 maçlık galibiyet serisinden sonra Fenerbahçe yenilgisi Sarı-Kırmızılılar'ı sarstı. Kayseri temsilcisi Antalya'da çıktığı mücadeleyi de kaybetti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un yerine B planı! İşte düşünülen isim...
Habere Git

Wright "Geri döndüm" dedi!

Antalyaspor'un golcü santrforu Haji Wright, uzun süren sakatlıktan iyi döndü. Amerikalı forvet, geçtiğimiz hafta Kasımpaşa maçında son 9 dakika oynamıştı. Kayserispor karşısında ilk 11 başlayan Wright, 33. dakikada rakip fileleri havalandırdı.

Güray'ın soldan kaleye paralel çevirdiği topa kimse dokunamadı ve arka direkte Bünyamin sağ çaprazdan şutunu attı ancak top direkten oyun alanına döndü. Penaltı noktasının hemen yanına seken topu önünde bulan Wright, gelişine sol ayak içiyle sol üst köşeye vurdu ve ağları sarstı.

Fredy attı, fark 2 oldu

Maçın 52. dakikasında Fredy, farkı ikiye çıkardı. Wright, soldan çizgiye indi vev rakibini geçerek topu çevirdi. Altı pas içinde Fredy, topa sol ayağıyla dokundu ve meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

İlgini Çekebilir
Akhisarspor'da Özbey dönemi bitti!
Habere Git

Wright tekrar sahnede

Karşılaşmanın 68. dakikasında tekrar sahneye çıkan Haji Wright, durumu 3-0 yaptı. Fredy'nin pasında Ndao sağda topla buluştu ve yaptığı ortada Wright, penaltı noktası üzerinde kafa vuruşunu yaptı ve topu yakın köşeden ağlara gönderdi.

Hatay'ın Haaland'ı Antalya'da başladı

Kahramanmaraş merkezli feci depremlerden etkilenmesi nedeniyle Süper Lig'den çekilen Atakaş Hatayspor'un "Yerli Haaland" lakaplı santrforu Bertuğ Yıldırım, kiralık olarak geldiği Antalyaspor formasıyla ilk golünü attı. Bertuğ, attığı golden sonra elleriyle Hatay'ın plakası 31'i işaret etti ve golünü depremzedelere armağan etti.

90+7'de Larsson'un soldan çizgiye inerek çevirdiği topu penaltı noktası üzerinde Emrecan indirdi ve altı pas içerisinde Bertuğ göğsüyle önüne aldı ve sağ ayağıyla şutunu atarak topu ağlara gönderdi.

Senin için hazırladığımız haberler