Antalyaspor Başkanı'ndan, Eto'o hakkında sert açıklama

10.04.2018 - 15:49 | Son Güncellenme: 10.04.2018 - 15:49

Antalyaspor Başkanı'ndan, Eto'o hakkında sert açıklama

Antalyaspor'un eski oyuncusu günümüzde Atiker Konyaspor forması giyen Samuel Eto'o'nun eski takım arkadaşlarını aradığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Konu hakkında Antalyaspor'un başkanı sert açıklamalar yaptı.

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı porgramında Özgür Sancar'a konuşan Cihan Bulut şunları ifade etti

'Aslanlar gibi çıkıp oynayacağız'

"Öncelikle aldığımız son üç galibiyet çok önemliydi. Başta Hamza hocam ve tüm ekibi kutluyorum. Biz öncelikle oyuncularımıza güveniyoruz. Eto'o'nun aradığı duydum bende ama bunlara çok inanmıyorum. Seyircimizin desteği ile çıkıp oynayacağız. Aslanlar gibi çıkacağız ve oyuncularımız neyi var neyi yok oynayacak"

'Konyaspor'un bu tip bir duruma gireceğini sanmıyorum'

"Benim bu sözlerimi Konyaspor başkanı da duyuyordur. Eto'o transferinde görüşme imkanımız olmadı. Aslında Konyaspor'un bu tip bir duruma gireceğini sanmıyorum. Eto'o'nun, Antalyaspor'da sözleşmesi bitecek oyuncuları arayıp  'Seni Konyaspor'a transfer etmek istiyoruz, şartlar iyi, burada herşey güzel vs..' gibi konuşmalar yapmış"

'Misli ile karşılık veririz'

"Yaşananlara adalet karar verir, federasyon nezninde bakılacaktır. Hamza hocama ve oyuncularıma güveniyoruz. Hukukçularımızın henüz harekete geçmesi için net belge lazım ama başvuru yapılacaktır. Eto'o'nun telefon ile konuştuğu oyuncularda somut belgelere isteyeceğiz ve gerekeni yapacağız."

'Eto'o, yabancı futbolculara ulaşmış...'

'Hafta sonu oynayacağımız maç öncesinde Samuel Eto'o , Antalyaspor'dan bazı yabancı futbolculara ulaşmış. Bunun bilgisine net şekilde sahibiz. Özellikle sözleşmesi bitecek olan oyuncularımız ile temas kurmuş ve Konyaspor'a gelecek sezon transferler konusunda konuşmuş"

Samuel Eto'o devre arasında Antalyaspor'dan Atiker Konyaspor'a transfer olmuştu. Eto'o geride kalan maçlarda Atiker Konyaspor adına 4 gol kaydetti.

"Antalyaspor olarak bu tür olaylarla anılmak istemiyoruz. Ancak biz Antalayaspor'uz, herhangi bir yanlışa karşı misli ile karşılık veririz"

"Eto'o böyle girişimde yapması kınıyoyruz ancak şunu bilsin, biz büyük bir aileyiz. Ben yerli yabancı tüm futbolcularımızın hem başkanıyım  hemde ağabeyiyim. Uzun yıllarda birlikte olacağız. B hafta da 33 bin taraftarımızın desteği ile maçı kazanacağız"

Senin için hazırladığımız haberler