Transfer Haberleri | Antalyaspor Maleye Diagne’nin peşinde!

Akın Ungan
20.01.2023 - 17:18 | Son Güncellenme: 20.01.2023 - 17:32

Doğukan Sinik ve Erdal Rakip'i transfer eden, Helton Leite ile söz kesen Antalyaspor, şimdi de Senegalli genç futbolcu Maleye Diagne’nin peşine düştü.

Transfer Haberleri | Antalyaspor Maleye Diagne’nin peşinde!

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Süper Lig’de kötü bir sezon geçiren ve kadroda önemli değişiklikler yapmayı planlayan Antalyaspor, transferde atağa kalktı. Malmö’den ayrılan Erdal Rakip ve Benfica’dan Helton Leite transferlerini bitiren Akdeniz ekibi, golcü transferi için kolları sıvadı.

Diagne Antalya'nın gündeminde

Gökdeniz Bayrakdar’ı Bodrumspor’a kiralayan Akrep, alternatif isim için yönünü Senegal’e çevirdi. Kırmızı-Beyazlılar, Senegal U23 Milli Takımı formasını da giyen Maleye Diagne'yi gündemine aldı.

Diambars FC takımında oynuyor

Senegal Premier Lig takımlarından Diambars FC takımının formasını giyen 20 yaşındaki futbolcuyla ilk temasın kurulduğu öğrenildi. Sağ kanat ve ileri uçta oynayabilen golcü futbolcunun, Antalyaspor’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Bruma'nın opsiyonunu kullandı! İşte bonservis bedeli
Habere Git

Son karar verilmedi

Geleceğe yatırım olarak düşünülen transfer için henüz net karar verilmedi. Genç futbolcuyu yakından takip eden Kırmızı-Beyazlılar'ın, birkaç güne kadar transfer ile ilgili olarak kararını alması bekleniyor.

"Avrupa’dan teklifler var"

Maleye Diagne'nin formasını giydiği Diambars Teknik Direktörü Bruno Rohart, 13 Ocak'ta yaptığı açıklamada oyuncusuna Avrupa’dan birkaç transfer teklifi geldiğini ve büyük olasılıkla takımdan ayrılacağını açıklamıştı.

Milli takım formasını giyiyor

Genç golcü, Eylül ayında İki kez Senegal U23 Milli Takım formasını giydi. Senegal U23 Milli Takımı’nın, Fas ile oynadığı karşılaşmalarda görev alan Diagne, her iki maçta da gol sevinci yaşamayı başardı. Senegal bu maçları 3-1 ve 4-0'lık skorlarla kazandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan dev organizasyon! Manchester City...
Habere Git

Antalyaspor'un Süper Lig'deki durumu

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 17 maçın 5'ini kazandı. 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan Akdeniz temsilcisi, topladığı 18 puan ile ligin 15. sırasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler