Antalyaspor hedefi büyüttü

05.08.2022 - 21:53 | Son Güncellenme: 05.08.2022 - 21:56

Süper Lig’de 2022-2023 sezonunu Galatasaray karşısında açacak Antalyaspor’da Basın Sözcüsü Adnan Başkan iddialı sözler kullandı. İşte detaylar...

Antalyaspor hedefi büyüttü

AJANSSPOR HABER

Süper Lig’de 2022-2023 sezonunu Galatasaray karşısında açacak Antalyaspor’da Basın Sözcüsü Adnan Başkan iddialı sözler kullandı. Geçen sezonun ikinci yarısında yakaladıkları çıkışı ve 16 maçlık yenilmezlik serisini hatırlatan Başkan, yeni sezonda da aynı çizgide ilerlemek istediklerini kaydetti. İşte detaylar...

 Sezonun ikinci yarısında 37 puan toplandıklarını ifade eden Başkan, “Aynı başarıyı iki devreye taşıyabilirsek 74 puan eder. Bu da Şampiyonlar Ligi performansı demek. Bu başarının olanaksız olmadığını geçen sene gösterdik” dedi. 

“Daha güçlüyüz”

Geçen sezonu Galatasaray beraberliğiyle bitirdiklerini belirten Adnan Başkan, bu kez galibiyet için sahaya çıkacaklarını söyledi. Kadrolarını büyük ölçüde koruduklarını ve yaptıkları takviyelerle artık daha güçlü olduklarını belirten Başkan, “Sam Larsson, Ömer Toprak, Alperen Uysal, Cemali Sertel, Soner Aydoğdu gibi önemli isimleri renklerimize bağladık. Geçen sezonun ikinci yarısında damga vuran takımızdan artık daha güçlü bir kadromuz var” diye belirtti. 

Fark yaratan hamleler

 Antalyaspor’un sadece saha içinde değil, dışında da önemli farklılıklar yaratmaya devam ettiğini belirten Basın Sözcüsü Adnan Başkan, “Başkanımız Aziz Çetin önderliğinde planlı ve istikrarlı bir şekilde ilerliyoruz. Futbol Sorumlumuz Nuri Şahin ve ekibi ile uyumlu bir çalışmamız var. Bizim ve onların vizyonu kesişiyor. Bakın, geçen sene taç antrenörü Thomas Gronnemark ile çalıştık. Almanya kampında uyku koçu Nick Littleheyes gelip teknik ekip ve futbolcularımızla birebir ve toplu olarak görüşmeler yaptı. Kampın son günlerinden liderlik ve bireysel performans uzmanı Dr. Alan Watkins takımımızla birlikteydi. Bunun ne kadar önemli olduğunu taç antrenöründe olduğu gibi belki 1 yıl sonra kamuoyu da daha iyi anlayacaktır” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler