Ali Jasim Elaibi Al Tameemi İle Sözleşme İmzaladı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
20.07.2023 - 11:11 | Son Güncellenme: 20.07.2023 - 11:19

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Al-Kahrbaa Club forması giyen Iraklı sağ kanat oyuncusu Ali Jasim Elaibi Al Tameemi ile sözleşme imzaladı.

Ali Jasim Elaibi Al Tameemi İle Sözleşme İmzaladı | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Al-Kahrbaa Club forması giyen Iraklı sağ kanat oyuncusu Ali Jasim Elaibi Al Tameemi ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

Sözleşme 3 yıllık

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Ali Jasim Elaibi Al Tameemi ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcumuza hoş geldin der, kırmızı-beyaz armamız altında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor, Iraklı oyuncuyu kadrosuna kattı!
Habere Git

Genç milli takımda oynuyor

Futbol kariyerine 2020 yılında Al-Karkh'da başklayan 19 yaşındaki futbolcu, Al-Shorta SC, Al-Qasim SC ve Al-Kahrbaa Club formalarını terletti. Sağ kanatta forma giyen 19 yaşındaki futbolcu, son olarak Irak ekiplerinden Al-Kahrbaa Club formasını giydi. Irak genç milli takımının da formasını giyen Jasim, 6 maçta 2 gol kaydetti.

Gent'i tercih etmedi

Bilindiği üzere genç oyuncuyu Belçika Ligi ekiplerinden Gent de kadrosuna katmak istedi ancak genç oyuncunun tercihi Akdeniz kulübünden yana oldu.

Senin için hazırladığımız haberler