Antalyaspor kalesini kaybediyor

13.05.2024 - 22:55 | Son Güncellenme: 13.05.2024 - 22:57

Antalyaspor’un bu sezonki en başarılı isimleri arasında yer alan Helton Leite’nin Suudi Arabistan’da futbol hayatına devam edebileceği iddia edildi...

Antalyaspor kalesini kaybediyor

AJANSSPOR-HABER

Antalyaspor’da sezonun en dikkat çeken performanslarından birisine imza atan Helton Leite için Portekiz medyasından dikkat çekecek bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Benfica’dan transfer edilen Helton Leite’nin sezon sonunda tamamlanacak sözleşmesini uzatmayacağı iddia edildi. Portekiz medyasından Bola na Rede’de ortaya koyulan iddiaya göre, Brezilyalı eldiven Suudi Arabistan ekiplerinden Al Qadisiyah'a transfer olabilir. 

Bu sezon yükseldi

Bu sezon Suudi Arabistan'ın birinci ligine yükselen Al Qadisiyah'ın gelecek sezon için önemli yatırımlara imza atmak istediği ve Helton Leite’ye kaleyi teslim etmek istediği öne sürüldü. 

Gürcü yalanladı

Çıkan haberlerin ardından Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gürcü, dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Bir taraftarın konuyla ilgili olarak sorusuna yanıt veren Gürcü, “Yalan” sözlerini kullandı.

51 kez kaleye geçti

Kariyerinde en çok formasını giydiği takım olan Antalyaspor’da 51 kez sahaya çıkan Helton Leite, 11 maçta kalesini gole kapattı. Toplamda 72 kez topu ağlarından çıkaran deneyimli eldiven, bu sezon yaşadığı ağır sakatlığın ardından sezonu kapatma tehlikesi yaşarken, 1 ay sonra sahalara dönerek dikkat çekmişti. 

Sosyal medyadan öz eleştiri yaptı

Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından sosyal medya hesabından dikkat çekecek bir açıklamaya imza atan Helton Leite, “Hak edilmiş bir mağlubiyet aldık. Taraftarlar daha fazlasını hak ediyor. Bu durum kabul edilemez” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler