Galatasaray'da bu isimler Antalyaspor'a karşı yok!

01.01.2021 - 09:57 | Son Güncellenme: 01.01.2021 - 10:05

Galatasaray haberleri... Antalyaspor ile oynayacağı maçta galibiyet hesapları yapan Galatasaray bu maça odaklandı. Sarı-kırmızılı takımda bazı futbolcular Antalyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Peki hangi futbolcular Antalyaspor maçında yok? İşte Galatasaray'da Antalyaspor maçı öncesi eksikler, sakatlar ve detaylar...

Galatasaray'da bu isimler Antalyaspor'a karşı yok!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Süper Lig’in 16.haftasında yarın akşam sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray’da hangi futbolcular bu maçta forma giyemeyecek? İşte yanıtı…

Galatasaray’a 3 futbolcunun sakatlık durumu

Fatih Terim yönetiminde 2020 yılını zirvede tamamlayan Galatasaray’da gözler Antalyaspor maçına çevrildi. Sarı-kırmızılı ekipte 3 futbolcunun sakatlığı devam ediyor. 

Babel, Etebo ve Feghouli antrenmanlara katılamadı

Kondisyonerler eşliğinde çalışan Babel ile tedavileri süren Peter Etebo ve Sofiane Feghouli’nin sakatlıkları sürüyor. 3 futbolcu, hafta içinde yapılan antrenmanlara katılmadı. 

 

Antalyaspor maçında kimler yok?

Babel, Etebo ve Feghouli’nin yanı sıra yılbaşında havai fişek patlaması sonrası kaza geçiren ve hastanede tedavi altına alınan Omar Elabdellaoui de bu maçta olmayacak. Taylan Antalyalı da kart cezalısı olduğu için takımını yalnız bırakacak. 

Kimler kadroya dönüyor?

Bu arada Galatasaray'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) izolasyon ve karantina süreci dolduğu gündeme gelen üç futbolcu kadroda yer alabilecek.

Kaleci Fatih Öztürk ile sol bek Emre Taşdemir'in izolasyon, tedavi ve takip süreçleri tamamlandı. Ailesindeki koronavirüs vakası nedeniyle karantinada olan ve testleri negatif çıkan Mbaye Diagne de takımla çalışmalara başladı. Üç futbolcu da teknik direktör Fatih Terim'in görev vermesi durumunda Antalyaspor müsabakasında forma giyebilecek.

Senin için hazırladığımız haberler