Antalyaspor, Stefan Mitrovic’i Kadrosuna Kattı | Transfer Haberleri

Orhan Gülek
10.07.2023 - 21:08 | Son Güncellenme: 10.07.2023 - 21:15

Transfer haberleri... Kadrosunda büyük değişikliğe gidecek Antalyaspor, ilk transferini tamamladı. Kırmızı-Beyazlılar, Getafe’den Stefan Mitrovic’i renklerine bağladı.

Antalyaspor, Stefan Mitrovic’i Kadrosuna Kattı | Transfer Haberleri

Koray GEÇGEL – AJANSSPOR

12 futbolcusuyla yollarını ayıran ve halen bazı oyuncularla ayrılık görüşmelerini sürdüren Antalyaspor, ilk transferini bitirdi. Savunmada Fedor Kudriashov, Emrecan Uzunhan, Mark Mampassi ve Cemali Sertel ile yollarını ayıran Kırmızı-Beyazlılar, uzun süredir görüşme halinde olduğu Sırp stoper Stefan Mitrovic ile prensip anlaşmasına vardı.  

Getafe'nin kaptanı

Son olarak Getafe formasını giyen 33 yaşındaki futbolcu, takımın kaptanları arasında yer alıyordu. 2021-2022 sezonunda transfer olduğu İspanyol ekibiyle 1 yıllık daha anlaşması bulunan Sırp futbolcu, sözleşmesini tamamlamadan takımından ayrıldı. 

10 takımda forma giydi

İki sezon formasını giydiği Getafe’ye veda eden deneyimli futbolcu, kariyerinde 10 kulübün formasını giydi. Profesyonel olarak ilk kez Petrzalka’nın formasını giyen Mitrovic, sırasıyla Zbrojovka Brno, Metalac, KV Kortrijk, Benfica, Real Valladolid, Freiburg, Gent, Strasbourg ve Getafe adına mücadele etti.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'da 2.4 milyon Euro tasarruf! Sırada Sinan Gümüş var
Habere Git

378 maça çıktı

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde de çok kez sahaya çıkan Mitrovic, kulüp kariyerinde toplamda 378 maça çıktı. Getafe’de toplamda 54 maça çıkan başarılı futbolcu, geçen sezon ise 22 kez sahaya çıktı, skor katkısı ise sağlayamadı.

Samsunspor da istedi

Mitrovic, Süper Lig’in yeni ekiplerinden Samsunspor’un da gündemine geldi. Haziran ayında görüşme yapan taraflar, anlaşma sağlayamayınca transferi gerçekleşmedi.

Senin için hazırladığımız haberler