Antalyaspor tesislerini depremzedelere açtı

Eren Tuncay
07.02.2023 - 14:22 | Son Güncellenme: 07.02.2023 - 14:24

Deprem için tüm ülke seferber olurken, Antalyaspor da yardımlarına devam ediyor. Mağazasındaki kışlık ürünleri bölgeye gönderdi ve tüm tesislerini de depremzedelere açtı.

Antalyaspor tesislerini depremzedelere açtı

AJANSSPOR - HABER

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinin merkezi olduğu deprem felaketinde binlerce vatandaş hayatını kaybederken, Türkiye’nin dört bir yanında destek yağmuru başladı.

Spor kulüpleri de yaşanan felaket sonrası seferberlik ilan ederken, Antalyaspor da desteklerine devam ediyor. İlk olarak Antalyaspor Store’da yer alan kışlık ürünleri bölgeye gönderen ve yapılacak yardımlar için Hasan Subaşı Tesisi’ni kullanıma açan Kırmızı-Beyazlılar, depremzedeleri ağırlamak için de düğmeye bastı.

Konaklama için hazırlandı

Antalya Stadyumu, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri, Hasan Subaşı Tesisleri ve Antalya Spor Salonu’nun depremzedeleri ağırlamak için hazır edildiğini duyuran Kırmızı-Beyazlı kulüp, “Antalya Valiliği ve AFAD koordinasyonu ile tesislerimizi depremzedelerimiz için açıyoruz. Cumhuriyet tarihinin en büyük deprem felaketinde yaraları sarmak için kolları sıvayan kulübümüz; Corendon Airlines Park Antalya Stadı, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri, Hasan Subaşı Tesisleri ve Antalya Spor Salonu olmak 4 tesisle depremzedelerimizi misafir etmek için hazır. Tesislerimizde çalışmalar tamamlanmış olup sağlıklı bir şekilde depremzedelerimizi konuk edecek her türlü tedbir alınmıştır” ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler