Antalyaspor transferi açıkladı!

16.09.2020 - 11:16 | Son Güncellenme: 16.09.2020 - 11:19

Antalyaspor savunma hattına bir takviye yaptı. Ankaraspor forması giyen Ali Eren İyican ile anlaşma sağlandı. Futbolcunun sözleşmesi kaç yıllık? İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Akdeniz ekibi, Ali Eren İyican ile ilgili resmi bir açıklama yaptı. Futbolcu ile kaç yıllık sözleşme imzalandı? Detaylar haberde...

Antalyaspor, Ali Eren İyican'ı transfer ettiğini duyurdu

Antalyaspor, defans hattına bir takviye yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Ankaraspor'dan 1999 doğumlu Ali Eren İyican ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştır. Futbolcumuza hoş geldin der, kırmızı beyaz formamız altında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Ali Eren İyican kimdir?

Antalyaspor'un genç oyuncusu Ali Eren İyican, 26 Haziran 1999 Mersin doğumlu. 1.75 boyundaki futbolcu sol ayağını iyi kullanıyor. Futbolcu sol bek, sol açık ve stoper pozisyonlarında oynayabiliyor.

Ankaraspor altyapısında oynayan ve U-19 ile U-21 takımlarında dikkati çeken futbolcu, daha sonra A Takım'a yükseldi. Futbolcu, geçen sezon 32 maçta 2695 dakika süre aldı ve 4 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler