Antalyaspor’a Fenerbahçe maçı öncesi şok!

28.09.2024 - 11:04 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 11:12

Süper Lig’in 7’nci haftasında yarın Fenerbahçe’yi ağırlayacak Antalyaspor’a sağlık ekibinden kötü haber geldi. Akdeniz ekibinde sezon başında Beşiktaş’tan kiralanan Emrecan Uzunhan’ın devreyi kapatabileceği bildirildi.

Antalyaspor’a Fenerbahçe maçı öncesi şok!

Koray GEÇGEL- AJANSSPOR

Alex de Souza, teknik adamlık kariyerinde bir ilki yaşamaya hazırlanıyor. Yarın Fenerbahçe’yi ağırlayacak Akdeniz ekibinde Alex de Souza, eski takımına karşı ilk kez rakip olmaya hazırlanıyor. Antalya’da oynanacak mücadelenin başlama saati 19.00 olacak.

Emrecan Uzunhan can sıktı

Zorlu karşılaşma öncesinde Alex de Souza’yı üzen haber, sağlık heyetinden geldi. Süper Lig’in 5’inci haftasında oynanan Adana Demirspor maçında omzu çıkan Emrecan Uzunhan, Alex de Souza’yı üzdü. 3’üncü haftada oynanan Hatayspor maçı öncesinde antrenmanda omzu çıkan 23 yaşındaki futbolcu, Adana Demirspor maçının 11’inci dakikasında aynı yerden sakatlanırken bu kez durumunun ciddi olduğu bildirildi.


Devreyi kapatabilir


Omzunda oluşan ödem sebebiyle bir süre MR’a giremeyen genç savunmacı için sonradan yapılan kontrollerle birlikte sakatlığının uzun süreceği bildirildi. Omzunda oluşan ödemin dağılmasıyla birlikte MR’a giren başarılı savunmacının en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Sahalara ne zaman döneceğiyle ilgili olarak net bir bilgi paylaşılamazken, yaşayacağı antrenman eksiğiyle birlikte yeniden forma giymesinin devrenin son haftalarını bulabileceği belirtildi.

Transferi tartışma yarattı

Antalyaspor’da ikinci dönemini geçiren Emrecan Uzunhan, 2022-2023 sezonunun ikinci yarısında da kiralık olarak Kırmızı-Beyazlı formayı giymişti. 2022-2023 sezonu öncesinde bonservisinin yüzde 50’si için İstanbulspor’a 2 milyon Euro ödeme yapan Beşiktaş’ın yaptığı bu transfer tartışmalara da neden oldu.

Ahmet Nur Çebi hedef gösterildi

Geçen hafta yapılan Divan Kurulu toplantısında konuşma yapan Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Emrecan Uzunhan transferi için Eski Başkan Ahmet Nur Çebi’yi hedef gösterdi. Geçmiş dönemden kalan mali yükün Arat yönetimini zor durumda bıraktığını söyleyen Yamantürk, “İstanbulspor'dan alınan genç bir çocuk vardı, ismini bile hatırlamıyorum. Valerien Ismael'in antrenör olduğu Alanyaspor maçında, 3-0 galipken, faul yaptı. 'Bu gol olursa maç gider' dedim, gol oldu, atıldı. Maç gitti. 3-0'dan 3-3 olduğu için koskoca Beşiktaş'ın antrenörü Ismael kenardan hakeme bitir diye işaret ediyordu. Futbolcu ortada yok ama bu futbolcunun yarısına 2,5 milyon avro ödediler. Aklımızı test etmeyin. Biz deha değiliz ama aptal da değiliz. Kime para ödemek için bu parayı ödediniz. Kendi paranızla niye ödemiyorsunuz da Beşiktaş'ın parasıyla ödüyorsunuz. Böyle bir şeye hakkınız yok. Ondan sonra çekip gidiyorsunuz” sözlerini kullandı.

2 futbolcu daha yok

Antalyaspor’da Fenerbahçe karşısında Emrecan Uzunhan’ın yanı sıra iki isim daha forma giyemeyecek. Ayak parmağı kırılan ve en az 1 ay daha sahalardan uzak kalması beklenen Bünyamin Balcı ile birlikte sakatlığı bulunan Bahadır Öztürk de Fenerbahçe karşısında sahaya çıkmayacak.

Senin için hazırladığımız haberler