Antalyaspor'a transfer müjdesi! Başkan duyurdu...

31.03.2021 - 19:34 | Son Güncellenme: 31.03.2021 - 19:50

Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, transfer yasağı hakkında konuştu. Akdeniz ekibinde kulüp lisansı için yükümlülükler yerine getirildi. Peki Antalyaspor'da transfer yasağı kalktı mı?

Antalyaspor'a transfer müjdesi! Başkan duyurdu...

AJANSSPOR - HABER

Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, UEFA Kulüp Lisansı için gereken finansal şartların yerine getirildiğini ve transfer yasağının kaldırıldığını duyurdu.

 

'Tüm finansal şartları yerine getirdik'

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada başkan Yılmaz, ''UEFA Kulüp Lisansı alabilmemiz için önümüzde engel olarak duran ihtilaflı dosyalarımızı sonuca bağladık ve gerekli tüm finansal şartları bugün itibarı ile yerine getirdik'' ifadelerine yer verdi.

 

Akdeniz ekibinde transfer yasağı kalktı mı?

Böylece UEFA Kulüp Lisansı alabileceklerini vurgulayan Yılmaz, ''Bu transfer engelimizin de kalktığı anlamına gelmektedir'' şeklinde konuştu.

 

Kırmızı - beyazlılarda eski futbolcular Samir Nasri, Danilo Sousa Campos, Saso Fornezzi ile Gustavo Blanco Leschuk transferinden kaynaklı Shakhtar Donetsk'e olan toplam 4 milyon 500 bin Euro borcundan dolayı transfer engeli getirilmişti. 

 

Kupa finalinde rakip Beşiktaş

En son Galatasaray ile 3 Mayıs 2000'de finalde karşılaşan ve 5-3 kaybeden Antalyaspor, 21 yıl aradan sonra Türkiye Kupası'nda final oynayacak. Yarı finalde Alanyaspor'u eleyen Antalyaspor, finalde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı - beyazlılar, finalde Beşiktaş'ı mağlup ederse tarihinde ilk defa Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürecek.

ÖZEL - Türkiye Kupası'nın nerede oynanacağı belli oldu!
 

Senin için hazırladığımız haberler