Antalyaspor’a yeni bir ceza şoku!

10.09.2024 - 17:08 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 17:13

Pazartesi günü akşam saatlerinde transfer tahtasını açan Antalyaspor’a bir şok daha geldi. Kırmızı-Beyazlılar, Dario Saric’e olan borcundan dolayı 24 saat geçmeden yeniden transfer engeli cezasıyla karşı karşıya kaldı. Boşnak futbolcunun şikayetini geri alması için görüşmeler başladı.

Antalyaspor’a yeni bir ceza şoku!

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR

Zymer Bytyqi ve Britt Assombalonga’ya olan borçlar sebebiyle gelen transfer engelini pazartesi günü akşam saatlerinde kaldıran Antalyaspor’da yeni bir ceza şoku yaşanıyor. Geçen sezon kiralık olarak forma giyen Dario Saric’in yaptığı şikayet sonrasında, Kırmızı-Beyazlılar 24 saat geçmeden yeniden transfer engeli cezasıyla karşı karşıya kaldı.

350 bin Euro ödenmesi gerekiyor

Geçen sezon İtalya Serie B ekiplerinden Palermo’dan kiralık olarak forma giyen Dario Saric’in alacakları nedeniyle yeni bir ceza ile karşı karşıya kalan Antalyaspor’un, bu sorunu aşması için ödemesi gereken tutarın yaklaşık 350 bin Euro olduğu öğrenildi. Gelen cezanın ardından Dario Saric cephesiyle temasa geçen Kırmızı-Beyazlılar, çözüm için orta yol arıyor.

Sürpriz isim

Deni Milosevic ve Sagiv Jehezkel’in de alacakları sebebiyle transfer engeli getirme hakkını eline geçirdiği Antalyaspor’da Dario Saric’in gündeme gelmesi sürpriz oldu. Milosevic ve Jehezkel’in dosyaları da FIFA’da beklerken, ceza sayısının 3’e çıkma olasılığı da bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'dan Chamberlain, Aboubakar ve Amartey açıklaması: "Görüşme gerçekleştirdik"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler