Antalyaspor'da Alfons Groenendijk, Göztepe yenilgisini değerlendirdi

Orhan Gülek
09.01.2022 - 18:50 | Son Güncellenme: 09.01.2022 - 18:55

Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Göztepe'ye 4-0 mağlup olan Antalyaspor'da teknik sorumlu Alfons Groenendijk, değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Antalyaspor'da Alfons Groenendijk, Göztepe yenilgisini değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 20. haftasında Göztepe evinde Antalyaspor'u konuk etti. İzmir ekibi rakibini 4-0 mağlup etti. Göztepe'nin gollerini Atınç Nukan ve Ndiaye (3) kaydetti. Bu sonucun ardından Göztepe puanını 18 yaparken, Antalyaspor 22 puanda kaldı.

Karşılaşma sonrası Antalyaspor'da teknik sorumlu Alfons Groenendijk, açıklamalarda bulundu. 

"Hangi istatistiğe bakarsanız bakın bütün istatistikler Göztepe'nin lehineydi"

Karşılaşmada 4-0'lık bir yenilgi nedeniyle üzgün olduklarını dile getiren Groenendijk "Hayal kırıklarıyla dolu bir gün diyebilirim kendi açımızdan. Bazı çanların çaldığını açıkça söyleyebilirim. Bugün sahada olan 2. takımdık. Hangi istatistiğe bakarsanız bakın bütün istatistikler Göztepe'nin lehineydi. Biz hep arkasında kaldık. Bu düştüğümüz durumdan çıkabilmek için takım ruhuna geri dönmeliyiz. Umarım oyuncu grubu da bunun farkındadır. Umarım bu düştüğümüz durumdan en kısa sürede kalkabiliriz." dedi.

"Kolay bir penaltı verildi"

Karşılaşmada verilen penaltı kararıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Groenendijk "Penaltı hakkında konuşmak istemiyorum ama kolay bir penaltı verildi. Belki haksız bir penaltıydı ancak buna rağmen 2-0 geriye düşseniz reaksiyon verecek bir takım yaratmak istiyoruz, bizim hedefimiz bu. Takım da böyle yapmalıydı ama bugün bunu göremedik. Lig sıralamasında kötü bir duruma düştük ve bunun farkındayız. Önümüzde çok maç var. Ancak genel olarak bugünü kötü bir gün olarak nitelendirebiliriz. Güçlü bir duruşumuz maalesef sahada yoktu. Kötü bir 4-0'lık yenilgi aldık. Yapamadığımız noktaları analiz edip diğer maçlara daha iyi hazırlanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Göztepe'de Nestor El Maestro, 4-0'lık galibiyeti değerlendirdi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler