Antalyaspor'da Alfons Groenendijk, Gaziantep FK maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
26.08.2022 - 23:50 | Son Güncellenme: 26.08.2022 - 23:54

Spor Toto Süper Lig'de 4'üncü haftanın açılış maçında Gaziantep FK'ya 5-2 mağlup olan Antalyaspor'da teknik sorumlu Alfons Groenendijk maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Antalyaspor'da Alfons Groenendijk, Gaziantep FK maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Gaziantep FK - Antalyaspor maçının dakika dakika özeti HTSPOR'da! Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig'in dördüncü haftasında Antalyaspor'u 5-2 mağlup etti. 54'te 2-1 geride olan kırmızı-siyahlıları galibiyete götüren golleri Figueiredo (3), Pekhart ve Sagal kaydetti.

 

Karşılaşma sonrası  Antalyaspor'da t teknik sorumlu Alfons Groenendijk değerlendirmelerde bulundu.

"Oyuncularım ilk yarı kazandık diye mi baktı bilmiyorum"

Kaybedilen oyunu derinlemesine inceleyeceklerini ifade eden Groenendijk "İlk yarı bittiğinde 2-1 öndeydik. İlk yarı analizlerimize göre bizi sıkıntıya sokacak durum yoktu. Hatta ilk yarının son saniyesinde attığımız gol oldu ama ofsayt verildi tekrar bakacağız. Oyuncularım ilk yarı kazandık diye mi baktı bilmiyorum. Rakip mücadele etti ve kazandı. Nerede hata yaptığımıza bakacağız. 45 dakikda oyuncular oyunun bittiğini mi düşündü acaba bilmiyorum. Oyuna odaklanmış şekilde çıkmazsanız böyle olur. Rakip ceza kesti ve kazandı. Analiz yapacağız. Bu mağlubiyet bazen yararlı oluyor. Önümzdeki hafta tekrar kazanmak için çalışmalara başlayacağız." dedi.

Bu galibiyetle puanını 10'a çıkaran Gaziantep FK maç fazlasıyla liderliğe oturdu Antalyaspor ise ikinci mağlubiyetini aldı ve 6 puanda kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler