Antalyaspor’da Houssam Ghacha Gelişmesi | Transfer Haberleri

08.07.2023 - 10:21 | Son Güncellenme: 08.07.2023 - 10:29

Transfer haberleri... 12 futbolcusuyla yollarını ayıran Antalyaspor, Cezayirli futbolcusu Houssam Ghacha’yla da sözleşme fesih görüşmelerine başladı. İşte detaylar

Antalyaspor’da Houssam Ghacha Gelişmesi | Transfer Haberleri

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Kadrosun yer alan 12 futbolcusuyla yollarını ayıran Antalyaspor’da veda görüşmeleri hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı-Beyazlılar, ülkesine dönmek isteyen Houssam Ghacha’yı da görüşme odasına aldı.  

200 bin Euro isteniyor

Cezayir ekiplerinden Mouloudia ile görüşme halinde olan 27 yaşındaki futbolcunun ayrılığına onay veren Antalyaspor Yönetimi, öncelikli olarak yaklaşık 50 bin Euro olan alacağından vazgeçmesini talep etti. Sabri Gülel başkanlığındaki Antalyaspor Yönetimi’nin, Ghacha’dan alacaklarından vazgeçmesinin yanı sıra 200 bin Euro da ekstra ücret istediği öğrenildi.

Kampa geç katıldı

Geçtiğimiz Salı günü Burdur kampına başlayan Antalyaspor’da Houssam Ghacha, çalışmalara 2 gün geç dahil oldu. Ülkesi Cezayir’de bazı görüşmeler yapan Houssam Ghacha, takım arkadaşı Fernando Martins ile birlikte Perşembe günü takıma katıldı. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor, Malili futbolcunun peşinde! Teklif yapıldı...
Habere Git

Maç süresi azaldı

Antalyaspor’da toplam 65 maça çıkan ve bu sezonun özellikle ikinci yarısında gözden düşen Cezayirli futbolcu, çoğunda sonradan oyuna girdiği 27 maçta mücadele verdi. Süper Lig’de 25, Türkiye Kupası’nda ise 2 maça çıkan kanat oyuncusu, sadece 1 kez asist yapma başarısı gösterdi.

Antalyaspor, Süper Lig'de bekleneni verememişti

Antalyaspor, 27'nci sezonunu tamamladığı Süper Lig'de, 2022-2023'te istediği performansı sergileyememişti. Kırmızı-beyazlılar; 11 galibiyet, 8 beraberlik, 17 mağlubiyet yaşadığı 2022-2023 sezonunu 41 puanla 13'üncü sırada tamamladı.

Kırmızı-beyazlıların 15 golüne imza atan ABD'li golcü Haji Wright, "takımın en skorer oyuncusu" unvanını aldı. Defansta görev yapan ve 34 maçta 2 bin 821 dakika süre alan Bünyamin Balcı, takımda "en vazgeçilmez", Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando Martins de 10 sarı, 1 kırmızı kartla "en agresif" oyuncu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler