Antalyaspor'da Fedor Kudryashov gelişmesi! Sözleşme...

İsa Kethüda
12.07.2021 - 22:15 | Son Güncellenme: 12.07.2021 - 22:35

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Antalyaspor, savunma oyuncusu Fedor Kudryashov ile ilgili kararını verdi. Akdeniz ekibi sözleşme yenileyecek.

Antalyaspor'da Fedor Kudryashov gelişmesi! Sözleşme...

AJANSSPOR-HABER

Antalyaspor ile 1.5 yıllık sözleşmesi sona eren Fedor Kudryashov, kararını verdi. Rusya Milli Takımı'yla Avrupa Şampiyonası'na katıldıktan sonra Akdeniz ekibinden gelen sözleşme yenileme talebine olumlu karşılık verdi. 

Resmi açıklama bekleniyor

Antalyaspor ile yeniden anlaşmaya varan Rus futbolcunun, sözleşmesinin detaylarının ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

Antalyaspor kariyeri

1.5 sezonda 62 kez kırmızı-beyazlı takımın formasını sırtına geçiren 34 yaşındaki futbolcu, 2 kez asist yaparak skora katkı sağladı.

Ayrılacağını ima etmişti

Rus futbolcu, daha önce ülkesinde yaptığı açıklamada ayrılık sinyali vermişti. Ailesinin Rusya'da yaşamak istediğine vurgu yapan Kudryashov, "Antalyaspor kalmamı istiyor ama ne olacağını ben de bilmiyorum. Ailemle birlikte ayrılmayı ve telefonumu Moskova’da bırakmayı planlıyorum. Ailemin rahat hissettiği bir yerde olmak istiyorum. Onlar da Moskova’ya geri dönmeyi arzuluyor” diye konuşmuştu. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor golcüsünü buldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler