Antalyaspor'da Adriano, Wright ve Gökdeniz Bayrakdar, açıklamalarda bulundu

Orhan Gülek
16.04.2022 - 18:21 | Son Güncellenme: 16.04.2022 - 19:03

Süper Lig'in 33. haftasındaki deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 3-1 mağlup eden Antalyaspor'da Luiz Adriano, Haji Wright ve Gökdeniz Bayrakdar, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar

Antalyaspor'da Adriano, Wright ve Gökdeniz Bayrakdar, açıklamalarda bulundu

AJANSSPOR - HABER

Aytemiz Alanyaspor ile Antalyaspor, Süper Lig'in 33. haftasında karşı karşıya geldi. Akdeniz derbisini Antalyaspor 3-1'lik skorla kazandı. Galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Wright, 40 ve 58. dakikalarda Gökdeniz kaydetti. Alanyaspor'un tek golünü ise 78. dakikada Diedhiou kaydetti.

Karşılaşma sonrası Antalyaspor'da futbolcular açıklamalarda bulundu.

Luiz Adriano: Çalıştığımızın meyvesini aldık

Antalyaspor'un 35 yaşındaki tecrübeli futbolcusu Luiz Adriano "Takımdaki bütün arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Çalıştığımızın meyvesini aldık. 45 dakika sahada kaldım ve takımıma katkıda bulundum. Takım olarak değerlendirmek gerekirse beraber sevinen ve beraber mücadele eden bir ekip var." dedi.

Haji Wright:  Tüm takım bunu hak ediyor

Gana asıllı Amerikalı futbolcu Haji Wright ise "Hedeflediğimiz takım performansını yukarı çekmekti, bunu da başardığımızı düşünüyorum. Ben de takımıma destek olduğum için çok mutlu hissediyorum. Tüm takım bunu hak ediyor." dedi.

Karşılaşmada 2 gol atarak yıldızlaşan Gökdeniz Bayrakdar ise maç sonu şöyle konuştu:

 

Gökdeniz Bayrakdar: 2 gol attığım için çok mutluyum

 

"Uzun zamandır ilk 11 oynamıyordum. Bunu iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Alanyaspor'u iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Hocalarımızın ve takım arkadaşlarımızın ayağına sağlık. Süper Lig'de 2 gol atmak gerçekten çok zor iş. Gol vuruşu çalışıyorum. Gol vuruşlarında sakin kalıyorum. 2 gol attığım için çok mutluyum.Biz her maç farklı farklı gidiyoruz. Takım ne oynuyorsa ona göre taktiğimizi değişiyor. Alanyaspor'u da iyi analiz ettiğimizi düşünüyoruz ve iyi de bir galibiyet aldık."

Senin için hazırladığımız haberler