Antalyaspor'da Gökhan Töre heyecanı

10.06.2017 - 21:39 | Son Güncellenme: 10.06.2017 - 21:39

Antalyaspor'da Gökhan Töre heyecanı

Geçtiğmiz sezonu 58. puan ile 5. sırada tamamlayan ve tarihi rekora imza atan  Antalyaspor, yeni sezonda da ses getirmeye devam ediyor.

Genç ve başarılı başkanı Ali Şafak Öztürk'ün önderliğinde transfer çalışmalarına başlayan kırmızı-beyazlı kulüp dış transferde ilk olarak yıldız futbolcu Jeremy Menez’i renklerine bağlayarak başladı.

Monaco, PSG, Roma ve Milan gibi dev takımlarda forma giyen Menez'in Antalyaspor'a  transferi büyük yankı uyandırırken kırmızı-beyazlı kulübün bundan sonraki transferleri merakla beklenmeye başlandı.

Başkan Ali Şafak Öztürk'ün Menez transferi sonrası açıklamaları taraftarı heyecalandırdı.

"Beklentimiz büyük, İnşallah beklediğimizi alacağız. Bunlar devam edecek. Antalya gerçekten bunu hak ediyor. Tam bir futbol şehri. Biz potansiyeli çıkartmak istiyoruz. Menez konusunda etkilendiği bir konu da buldu. 4-5 gün önce Tesislerimizi gezdi, stadyum ve Antalya’yı gezdi. Antalya bu tip transferleri hak ediyor”

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Özürk, "Yine ilginç isimler var listemizde. Maliyet olarak da uçmayacak isimler bunlar" dedi.

Başkan Öztürk, "Arjantinli orta saha oyuncusu Sosa konusunda ise; “Milan’la genel oyuncular hakkında bir iletişimimiz oldu. Özellikle Sosa üstüne bir şey yok" diye konuştu.

“Sosa transferi gerçekleşebilir mi?” sorusu üzerine ise; Öztürk, “Durumlar, şartlar, müsait olursa olabilir. Sosa'nın katkı vereceğini düşünürsek, menajer falan dinlemeyiz, getiririz” yanıtını verdi.

Antalyaspor'da yaşanan bu transfer gelişmeleri ve Başkan Ali Şafak Öztürk'ün demeçlerinden sonra, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre'nin yer aldığı bir fotoğraf Kırmızı-Beyazlı camiayı harekete geçirdi.

Beşiktaş'ta geleceği tartışılan Gökhan Töre, Antalya'da Antalyaspor'un sağlık sponsoru olan Memorial Hastanesi'nde tedaviden geçti.

Bu fotoğraf kısa sürede Kırmızı-Beyazlı camiada, "Gökhan Töre, Antalyaspor'a transfer oluyor. Menez gibi Memorial Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti" söylentilerini beraberinde getirdi.

Ajansspor.com ise; kısa sürede gerçek bilgiye ulaştı.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre'nin Antalya'da tatilde olduğu ve sağlık tedavisi için Memorial Hastanesi'ne gittiği öğrenildi. Hastane doktorunun da kişisel sosyal medya Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf bugün Kırmızı-Beyazlı taraftarlar arasında paylaşılmaya başlayınca da transfer algısının oluştuğu belirtildi.

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler