Antalyaspor'da Groenendijk, basit hatalardan dert yandı

Orhan Gülek
25.12.2021 - 19:05 | Son Güncellenme: 25.12.2021 - 19:11

Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Antalyaspor'da yardımcı antrenör Groenendijk, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor'da Groenendijk, basit hatalardan dert yandı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig 'de 7 maçtır 3 puan hasreti çeken Galatasaray , 19. hafta maçında Antalyaspor'u ağırladı. Karşılaşmada Galatasaray, Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Galatasaray puanını 27'ye yükseltirken, Fraport TAV Antalyaspor ise 22 puanda kaldı. 

Maç sonu Antalyaspor'da yardımcı antrenör Groenendijk açıklamalarda bulundu.

"Çok bambaşka planla sahaya çıkmıştık"

"Bizim açımızdan sürpriz bir karşılaşma oldu. Böyle bir oyun beklemiyordum takımımdan. 57 tane top kaybı yapmış bizim takım. Maç başında 6 tane top kayıplarından bahsediyorum. Bu şekilde oynamaya gerek duymamıştık. Çok bambaşka planla sahaya çıkmıştık. Son 2 hafta bu takıma ne oldu bilmiyorum. Trabzon maçından sonra gelen negatif bir hava hala sürüyor. Bu maçta da etkisini gösterdi. Ben şaşkınlık içerisindeyim. Kendi takımımı tanıyamamak içerisindeyim."

"Kendimizi sorgulayacağız"

"Rakibimiz de güçlüydü ama yine bizim yaptığımız basit bir top kaybının ardından dakikası önemli değil, yenen bir golden bahsedeceğiz. Kendimizi sorgulayacağız. Bu takım bizim takımımız mı, değil mi. Alanyaspor ve Trabzonspor'a karşı mükemmele yakın oynayan takımdan sonra bu takıma ne oldu, yerine bu oyunu oynayan oyuncular geldi, veya aynı oyuncular nasıl bu kadar radikal bir şekilde değişti, tartışmamız gereken bu. Galatasaray'ı da tebrik ediyorum. Hafta için ve ligin ikinci yarının başlangıcına kadar kendimize bakacağız ve bazı şeyleri değiştirmemiz gerekiyor."

İlgini Çekebilir
Doğukan Sinik: "Hocanın taktiklerini iyi uygulamak istiyorduk ama yapamadık"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler