Antalyaspor’dan Galatasaray taraftarına kapasite artırımı!

13.10.2024 - 13:04 | Son Güncellenme: 13.10.2024 - 13:13

Antalyaspor yönetimi Galatasaray taraftarına ayrılan tribünü genişletme kararı alırken, aynı bölümde yer alan Antalyaspor taraftarının ise yerlerinin değiştirildiğini bildirmeye başladı.

Antalyaspor’dan Galatasaray taraftarına kapasite artırımı!

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig’in 9’uncu haftasında Cumartesi günü lider Galatasaray’ı ağırlayacak Antalyaspor’da dikkat çekecek bir karara imza atıldı. Yüksek bir tribün geliri bekleyen Antalyaspor yönetimi, Sarı-Kırmızılılar'a ayrılan kapasiteyi de yükseltme kararı aldı.

4 bin kapasiteye ulaşabilir

29 bin 307 kişi kapasiteli Antalya Stadyumu’nun yüzde 5’lik kısmı konuk takım taraftarı için ayrılırken, Cumartesi günkü Galatasaray maçında bu alanın genişletilmesi kararı çıktı. Güney kale arkasında yer alan konuk takım bölümünün genişletilerek üst tribünün tamamının Sarı-Kırmızılı taraftarlara verilmesi kararlaştırıldı. Normal şartlarda yaklaşık 1500 Galatasaray taraftarının maçı tribünden takip etmesi beklenirken, bu kararla birlikte sayının 4 binlere ulaşması bekleniyor.

SMS bildirimleri geldi

Antalyaspor yönetiminin aldığı kararla birlikte Passolig de söz konusu tribünde kombinesi bulunan Antalyaspor taraftarına bilgi SMS’lerini atmaya başladı. Güney tribününde yer alan Kırmızı-Beyazlı futbolseverlere yapılan bildirimle birlikte Galatasaray mücadelesindeki yeni yerlerinin doğu tribününde olduğu belirtildi. Öte yandan Güney tribününde yer alan koltukların satışı da Antalyaspor taraftarına kapatıldı.

Karardan vazgeçilebilir

Galatasaray taraftarı için alınan genişletme kararı, sosyal medyada büyük bir tepkiye yol açtı. Pek çok Kırmızı-Beyazlı futbolsever tepki mesajları yayımlarken, yönetim kurulunun da konuyu tekrar değerlendirmeye açabileceği ve alınan kararı değiştirebileceği gelen haberler arasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler