Konyaspor, Antalyaspor'dan Ufuk Akyol ile anlaştı

Aleyna Gürgen
21.06.2024 - 12:53 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 13:04

Son dakika transfer haberi: Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'dan ayrılan Ufuk Akyol'un yeni takımı belli oldu. Detaylar haberimizde...

Konyaspor, Antalyaspor'dan Ufuk Akyol ile anlaştı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig takımı Antalyaspor ile sözleşmesi sona eren Ufuk Akyol'un yeni adresi belli oldu. Ufuk Akyol, Süper Lig'de "Devam" dedi... 

Konyaspor ile anlaştı

Konyaspor, son olarak Antalyaspor forması giyen Ufuk Akyol ile prensip anlaşmasına vardı.  Teknik Direktör Ali Çamdalı'nın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Yeşil-Beyazlı yönetimin, Ufuk Akyol ile 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. 

Ufuk Akyol'un kariyeri ve performansı

Kariyerinde Heidenheim, Fatih Karagümrük ve Antalyaspor takımları bulunan 26 yaşındaki ön libero geride kalan sezonda Akdeniz ekibinde 24 karşılaşmada oynadı ve 1 asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'dan İsrailli futbolcuya 'geri dön' çağrısı
Habere Git

Karagümrük'ten transfer olmuştu

Ufuk Akyol, 2019'da Karagümrük'ten Antalyaspor'a transfer oldu. Antalya ekibi, Akyol için 3 milyon Türk Lirası'nı gözden çıkardı.

Akyol 2021'de ise Yılport Samsunspor maçının 43. dakikasında sakatlanarak sahayı terk etmişti. 26 yaşındaki futbolcu için Antalyaspor tarafından yapılan açıklamada Akyol'un sol bacağında izole fibula fraktürü tespit edildiği belirtilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler