Antalyaspor'dan Trabzonspor galibiyeti sonrası flaş paylaşım!

Feride Kara
11.12.2021 - 21:31 | Son Güncellenme: 11.12.2021 - 22:01

Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor kendi evinde Trabzonspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Ev sahibi maç sonunda attığı tweet ile "Yenilmemiş takım yoktur. Antalya deplasmanına çıkmamış takım vardır" diyerek rakiplerine meydan okudu.

Antalyaspor'dan Trabzonspor galibiyeti sonrası flaş paylaşım!

Süper Lig’de namağlup lider olan ve tarihi bir yenilmezlik serisi yakalayan Trabzonspor, bu sezonki ilk mağlubiyetini 16. haftada konuk olduğu Antalyaspor karşısında aldı.

 

27 maç sonra yenildi

Rakipleriyle arasında önemli bir puan farkı bulunan lider Trabzonspor, 27 maç sonra yenilerek altındaki takımlara farkı azaltma fırsatı sunmuş oldu.

Evinde bileği bükülmüyor

Antalyaspor, Nuri Şahin yönetiminde sahasında üst üste 3. galibiyetini aldı. Kırmızı beyazlılar daha önce  Altay'ı 1-0  Alanyaspor'u 3-0 ve son olarak Trabzonspor'u 2-1 yenerek evindeki başarısını sürdürdü. 

Maç sonu kutlama tweeti

Antalyaspor bu sonuçla 21 puana yükselerek 10. sıraya yerleşti. Akdeniz ekibi maç sonunda "Yenilmemiş takım yoktur. Antalya deplasmanına çıkmamış takım vardır" tweet atarak aldığı galibiyeti kutladı.

Avcı, Antalyaspor'un kapısından dönmüştü

Öte yandan Abdullah Avcı, Trabzonspor'dan önce Antalyaspor ile anlaşmış, hatta şehre gelmişti. Tam imza atacakken Trabzonspor'dan teklif alan tecrübeli teknik adam, "Durgun denizi değil, dalgalı denizi seçtim” diyerek Antalya'dan ayrılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler