Antalyasporlu oyuncular Gaziantep maçını değerlendirdi

28.06.2020 - 23:23 | Son Güncellenme: 28.06.2020 - 23:28

TFF Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde Gaziantep Futbol Kulübü sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Akdeniz ekibinde oyuncular açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR-HABER

"Bu tarihi olaya tanıklık ettiğim için mutluyum"

Adis Jahovic: Takımıma katkı sağlamaktan mutlu oluyorum. Önemli olan yenilmezlik serisini 11 maça çıkarmaktı. Bu tarihi olaya tanıklık ettiğim için mutluyum. Mental olarak da bu süreç sonunda kenetlenen bir aile olduğumuzu gösterdik. Başkan ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu bir başlangıç olacak. Şimdi bu seriyi devam ettirmeliyiz. Zor bir maçtı, Kırmızı kart görünce daha zor oldu. Penaltı golüyle berabere kaldık ve seriyi sürdürdük.

Antalyaspor formasıyla en beğendiğim gol, ilk maçındakiydi. Denizli'ye karşı çıktığım ilk maçtı. Antalyaspor'un uzun süren galibiyet hasretine son vermiştik. Daha Antalyaspor ile 4 gol attım. Tek başıma atmadım bu golleri, takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca Başkanımızın oteli Regnum'da konuk ettiği ailelerimize destek verdikleri için teşekkür ederim.

"Yenilmezliğimizi 11 maça çıkardık"

Doğukan Sinik: Bugün 10 kişi kaldık Jahovic gol attı. Gerçek bir savaşçı. 10 kişi kaldık ama yenilmezliğimizi 11 maça çıkardık. Uzun süre sonra forma şansı buldum. Sezon bitene kadar iyi işler yapacağımı düşünüyorum. İçeride güzel bir hava var. Karşı takımın bir oyun sistemi var. Arkadaşımı yalnız bırakırsam gol atmak isterken belki gol yeriz. Ben de çok gol atmak istiyorum. Ancak takım disiplini önemli. Bu şanssızlığımı kıracağım. Herkes işini yapmaya çalışıyor. Bünyamin de altyapıdan çıkma, çok iyi yerlere gelecek. En önemlisi takım oyunu oynamak.

"İnşallah böyle devam eder"

Bünyamin: Tamer hocanın gelişiyle tam bir takım olduk. Maçları kazandıkça öz güvenimiz arttı. İnşallah böyle devam eder. Yenilmezlik serisini 11 maça çıkardık. 10 kişi kaldık ama 1 puan aldığımız için mutluyum. Bana çok destek veriyorlar. Beni daha çok yükseltiyorlar. Oyunuma pozitif etki ediyorlar.

Senin için hazırladığımız haberler