Antalyasporlu oyunculardan maç sonu açıklamaları

07.02.2020 - 01:45 | Son Güncellenme: 06.02.2020 - 22:49

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Antalyaspor ile Sivasspor 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Antalyasporlu oyuncular değerlendirmelerde bulundu.

Yapılan açıklamalardan Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Salih Dursun: "İçeride gol yememek bizim için önemliydi. Sivasspor hedefi olan bir takım. Çok iyi mücadele ettik. Karma bir takım olduğu için hücumda sıkıntı yaşadık. Bunu geliştirebiliriz. Çok önemli bir lig maçı var önümüzde. Sivas'ta inşallah güzel bir maç olur. Ersan ağabeyle saha dışında da çok iyi anlaşabiliyoruz. Onunla oynarken güven ve keyif alıyorum. İnşallah sezonu huzurlu bir şekilde bitirebiliriz."

Mukairu: "İyi iş çıkardık. Sivasspor savunmada çok iyi oynayan bir takım. Hücumda etkili olmaya çalıştık. Karşımızdaki rakip de Sivasspor. Belki de eksik olan bölge savunmayı açamamaktı. Eksik olan goldü."

Bünyamin Balcı: "Bunu geride bırakıp Kayserispor maçına bakacağız. Defansif olarak iyi işler yapıyoruz, 3 maçtır gol yemiyoruz. Hücum oyuncularımız işini daha iyi yaparsa sonuçları alırız. Yeni oyuncular takıma hava kattı. İnşallah diğer maçlarda elimizden geleni yapıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler