Antalyaspor’un afet bölgesine yardımları devam ediyor

Akın Ungan
07.02.2023 - 19:21 | Son Güncellenme: 07.02.2023 - 19:45

Yaşanan deprem felaketinde mağdur olan vatandaşlar için tesislerini açan Antalyaspor’da Asbaşkan Emrah Çelik, yardım tırlarının yola çıktığını ve desteklerinin devam edeceğini söyledi. Detaylar haberimizde…

Antalyaspor’un afet bölgesine yardımları devam ediyor

AJANSSPOR HABER

Kahmramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketi sebebiyle tüm Türkiye yardım için seferber olurken, spor kulüpleri de bölgeye destek için çalışma başlattı. Bu kulüpler arasında yer alan Antalyaspor, bölgeye yardım tırlarını gönderirken, tüm tesislerini de depremzedelerin konaklayabilmesi için hazır hale getirdi.

Çelik: "Bölgeye doğru sevkiyatlarımız başladı"

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak Bein Sports’a açıklamada bulunan Asbaşkan Emrah Çelik, “Resmi olarak bir yardım kampanyası başlatmadık. Tamamıyla Antalyaspor yönetim kurulunun aldığı karar ile araç, tesis ve gıda desteği olmak kaydıyla o bölgeye doğru sevkiyatlarımız başladı" ifadelerini kullandı.

"50’ye yakın araç gönderdik"

Çelik, "Takım otobüslerini gönderdik. Gönüllü genç arkadaşlarla 50’ye yakın araç gönderdik. Tesislerimizi açtık, yeter mi yetmez, çünkü çok büyük bir felaket. Yönetim kurulunun kararıyla 10 tır gıda ürünü, 15 kamyon erzak, kışlık ürünlerimizin yüzde 90’ınını yolladık" açıklamasını yaptı.

Emrah Çelik, "Antalyalı insanlar geceden beri desteklerini artırarak devam ettiriyor. Antalyaspor, bize milletin emaneti. Biz de yardımlarımızı yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yöneticiler otellerini açtı

Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu’nda yer alan turizmcilerin otellerini depremzedelere açacaklarını söyleyen Çelik, “Biz Antalyaspor olarak bütün tesislerimizi, yönetim kurulu üyelerimizin otellerini açmış bulunuyoruz. Bütün milletimizden de aynı özveriyi istiyoruz. Üzüntülüyüz, el ele verip bunun da üstesinden geleceğiz. Bu millet çok acı gördü ama hiçbir zaman yıkılmadı” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler