Antalyaspor'un eski futbolcusu, Beşiktaş'a transfer oluyor

Orhan Gülek
10.05.2024 - 10:55 | Son Güncellenme: 10.05.2024 - 11:09

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlamaları devam ederken, Irak basınından flaş bir gelişme yaşandı.

Antalyaspor'un eski futbolcusu, Beşiktaş'a transfer oluyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Trendyol Süper Lig'de bu sezon beklentilerin oldukça altında kalan Beşiktaş, yeni sezona iddialı bir giriş yapmak istiyor. Hasan Arat başkanlığında yaz transfer dönemine damga vurması beklenen siyah-beyazlı ekip, şimdiden çalışmalarına başladı. İlk olarak teknik direktör konusunu halledip transfere yoğunluk verecek Beşiktaş'ta ilk hedeflerden birisi de belli oldu.

Irak basını, Beşiktaş'ın transferini duyurdu

Irak basınından IRAQFPG'de yer alan haberde Beşiktaş'ın bonservisi Irak ekibi Al-Kahrbaa Club'de bulunan, şu anda Al-Quwa Al-Jawiya'da kiralık oynayan 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ali Jasim'le ilgilendiğini öne sürdü.

Antalyaspor'un eski futbolcusu, Kartal oluyor!

Siyah-Beyazlılar'ın bir dönem Antalyaspor forması da giyen Jasim ile ilgili sezon sonunda bir hamle yapabileceği de haberin detaylarında yer aldı.

İlgini Çekebilir
Hayal kırıklığı yaratmıştı! Beşiktaş'tan Libyalı futbolcuya yeni kredi
Habere Git

Ali Jasim'den Beşiktaş'a yeşil ışık

Güncel verilere göre 300 bin euro değer biçilen oyuncunun yeniden Avrupa'da forma giymeye sıcak baktığı da gelen haberler arasında.  

Ali Jasim'in bu sezonki performansı

Bu sezon Irak ekibiyle 5 maça çıkan genç hücum oyuncusu, söz konusu karşılaşmalarda 4 gol kaydederek dikkatleri çekmeyi başardı.

Antalyaspor serüveni iki gün sürdü

2023 yılının yaz transfer döneminde 3 yıllık sözleşmeye imzasını atan Ali Jasim ile Antalyaspor’un yolları 2 gün sonra ayrılmıştı. Tarafların karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi feshettiği öğrenilirken, herhangi bir mali kaybın yaşanmadığı da gelen haberler arasında yer almıştı.

Uyum sağlayamamıştı

O dönem Ali Jasim’in ayrılığının temel sebebinin, ilk kez Irak dışına çıkmış olmasına bağlanmıştı. Bugüne kadar Irak dışında futbol oynamayan Jasim’in, ülkesine geri dönmek istediği öğrenilmişti. Yaşanan sorunlar sebebiyle Kırmızı-Beyazlı yönetimin de zorluk yaşatmadığı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler