", "articleBody": "Antalyaspor'un Fransa'nın Bordeaux takımından kadrosuna kattığı Jeremy Menez, transferi sonrası açıklamada bulundu.Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan yıldız futbolcu, Bu yeni maceraya atılmaktan dolayı gururlu ve mutluyum. Teşekkürler Antalyaspor. mesajını yayınladı. Menez transferi TT oldu!Antalyaspor'un 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladığı Jeremy Menez, kısa süre içerisinde Türkiye'de Twitter TT listesine girdi ve sosyal medyada gündem oldu. Fier et heureux de faire parti de cette nouvelle aventure. Merci @Antalyaspor #bizantalyasporuz 💪🏼⚽️⚽️jeremy menez 7 (@jeremy_menez187)'in paylaştığı bir gönderi (9 Haz 2017, 09:21 PDT)", "author": {"@type":"Person","@id":"https://ajansspor.com/editor/","url":"https://ajansspor.com/editor/","image":{"@type":"ImageObject","url":"https://ajansspor.com/assets/images/.webp"}}, "publisher": { "@type": "Organization", "name":"Ajansspor.com", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://ajansspor.com/assets/images/line-logo.webp", "width": 200, "height": 41 } } }; ", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "xpath": [ "/html/head/title", "/html/head/meta[@name='description']/@content" ] }, "url": "https://ajansspor.com/haber/antalyasporun-flas-transferi-menezden-ilk-aciklama-157499" }

Antalyaspor'un flaş transferi Menez'den ilk açıklama!

09.06.2017 - 20:39 | Son Güncellenme: 09.06.2017 - 20:39

Antalyaspor'un Fransa'nın Bordeaux takımından kadrosuna kattığı Jeremy Menez, transferi sonrası açıklamada bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan yıldız futbolcu, "Bu yeni maceraya atılmaktan dolayı gururlu ve mutluyum. Teşekkürler Antalyaspor." mesajını yayınladı. 

Menez transferi TT oldu!

Antalyaspor'un 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladığı Jeremy Menez, kısa süre içerisinde Türkiye'de Twitter TT listesine girdi ve sosyal medyada gündem oldu.

 

Fier et heureux de faire parti de cette nouvelle aventure. Merci @Antalyaspor #bizantalyasporuz 💪🏼⚽️⚽️

jeremy menez 7 (@jeremy_menez187)'in paylaştığı bir gönderi ()

Senin için hazırladığımız haberler