Antalyaspor’un İsrailli futbolcusuna 2 talip

Cem Ergün
20.04.2024 - 12:45 | Son Güncellenme: 20.04.2024 - 12:48

Türkiye’den olaylı bir şekilde ayrılan ve Ocak ayından bu yana futbol oynamayan Antalyaspor’un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel’e ülkesinden iki talip birden çıktı.

Antalyaspor’un İsrailli futbolcusuna 2 talip

AJANSSPOR HABER

Antalyaspor’da yaptığı gol sevinci sebebiyle Türkiye’den ayrılan ve halen Kırmızı-Beyazlıların lisanslı futbolcusu olan Sagiv Jehezkel için ülkesi İsrail’de transfer için kıyasıya bir yarış yaşanıyor. Antalyaspor’dan tazminat ile birlikte bonservisini eline almak için FIFA’ya başvuran başarılı futbolcu için İsrail ekiplerinden Maccabi Tel Aviv ile Maccabi Haifa arasında büyük bir rekabet başladı. İsrail medyasından One’ın haberine göre deneyimli futbolcunun serbest kalması halinde her iki takım da resmi sözleşmeye imza atmak için resmi tekliflerini sundu. FIFA’nın yakın zamanda Jehezkel’in durumuyla ilgili olarak karar alması beklenirken, yurtdışından da transfer tekliflerinin olduğu vurgulandı.

1 milyon 260 bin Euro istiyor

Trabzonspor maçında attığı golün ardından yaptığı sevinç sebebiyle olaylı bir şekilde Türkiye’den ayrılan Sagiv Jehezkel, Antalyaspor’u resmen FIFA’ya şikayet etti. Kırmızı-Beyazlıların, sözleşmesinin devam etmesi gerekçesiyle antrenmana çıkması için davet gönderdiği İsrailli futbolcu, avukatları Roi Rosen ve Tal Segev aracılığıyla FIFA’ya başvururken, Antalyaspor’dan tazminat olarak 1 milyon 260 bin Euro talep ettiği belirtildi.

13 maçta 8 gole katkı

Antalyaspor’un sezon başında İsrail’in Hapoel Beer Sheva takımından 850 bin Euro bonservis karşılığında transfer ettiği Jehezkel, Kırmızı-Beyazlı formayla 13 maça çıktı. 6 kez gol sevinci yaşayan İsrailli, 2 kez de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler