Antalyasporlu Shoya Nakajima’ya Portimonense Talip Oldu

Ali Bozkurt
05.06.2023 - 14:10 | Son Güncellenme: 05.06.2023 - 14:13

Antalyaspor’un sezon başında Porto’dan transfer ettiği Shoya Nakajima’ya bir dönem formasını giydiği Portekiz ekiplerinden Portimonense talip oldu. Detaylar...

Antalyasporlu Shoya Nakajima’ya Portimonense Talip Oldu

AJANSSPOR HABER

Antalyaspor’un sezon başında Porto’dan transfer ettiği ve beklediği performansı göremediği Shoya Nakajima’ya eski takımı talip oldu. Kırmızı-Beyazlılarda yaşadığı sakatlıklar ve form eksikliği sebebiyle fazla şans bulamayan Japon futbolcunun Portekiz ekiplerinden Portimonense’nin rotasına girdiği iddia edildi. Portekiz’in önde gelen medya kuruluşlarından A Bola’da yer alan haberde transfer olasılığının düşük olduğuna dikkat çekilirken, transfer teklifinin kiralık olacağına vurgu yapıldı. 

Skor katkısı yok

Sezon başında bonservis bedeli olmadan transfer edilen Nakajima, Süper Lig’de 14, Türkiye Kupası’nda ise 1 maçta Kırmızı-Beyazlı formayı giydi. Toplam 703 dakika süre alan Japon futbolcu, skor katkısı sağlayamadı. 28 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi, gelecek sezon sonun tamamlanacak.

11 saniyede kırmızı kart gördü

Japon futbolcunun Antalyaspor kariyeri oldukça ilginç başladı. Bu sezon Adana Demirspor’un 3-0 galip geldiği maçın 59. dakikasında oyuna giren Nakajima, 11 saniye sonra Svensson'a kayarak yaptığı müdahale sonrası ilk olarak sarı kart gördü. Maçın hakemi pozisyonu VAR'da inceledikten sonra 61. dakikada Japon oyuncuya direkt kırmızı kart gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler