Kocaelispor'da Appindangoye'den Süper Lig mesajı!

Akın Ungan
12.07.2024 - 16:45 | Son Güncellenme: 12.07.2024 - 16:48

Son dakika | Kocaelispor'un yeni transferi Aaron Appindangoye hazırlık kampında açıklama yaptı. Tecrübeli stoper, Süper Lig mesajı verdi. İşte detaylar.

Kocaelispor'da Appindangoye'den Süper Lig mesajı!

Trendyol 1. Lig takımlarından Kocaelispor'un Sivasspor'dan transfer ettiği stoper Aaron Appindangoye, ülkesinin milli takım kampından dönerek ayağının tozuyla katıldığı yeni sezon çalışmalarında şampiyonluk hedefiyle form tutuyor.

Appindangoye, takımının 15 yıllık Süper Lig özlemini dindirmeye katkıda bulunmak için Kaynaşlı ilçesindeki Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Tecrübeli futbolcu hazırlık kampında açıklamalarda bulundu.

"Kocaelispor'un köklü tarihine ismimi bırakmak istedim"

Aaron Appindangoye, yaptığı açıklamada, yeşil-siyahlı ekibi tercih etmesinde başarılarla dolu köklü geçmişinin olmasının etkili olduğunu söyledi.

Kocaelispor hakkında araştırma yaptığını dile getiren Appindangoye, "Harika bir kulübe geldiğimi düşünüyorum. İnsanları, taraftarları ve şehriyle beraber muhteşem olduğunu söyleyebilirim. Kocaelispor genç, yeni bir kulüp değil. Buraya gelirken Kocaelispor'un köklü tarihine ismimi bırakmak istedim." diye konuştu.

Appindangoye, Kocaelispor'un eski günlerine kavuşması için Süper Lig tecrübesini takım arkadaşlarıyla paylaşmak istediğini belirterek, "Buraya gelirken asıl görevim buydu. Takım arkadaşlarıma, özellikle genç arkadaşlarıma yardımcı olmaya, katkıda bulunmaya geldim." dedi.

"Süper Lig'de olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız"

Ülkesinin milli takım kampından yeni döndüğünü aktaran Appindangoye, "Tabii ki şu anda hazır olduğumu söyleyemem. Milli takımdan yeni geldim ama en kısa sürede hazır olmayı umuyorum. Hazır olduğumda da sezon sonuna kadar en iyi şekilde, enerjimle devam edeceğim. Önümüzdeki sezon Süper Lig'de olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler